• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Glıss Ultimate Oil Elixir ve Gliss Million Gloss Seri'si

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Kızlar Merhaba

Uzun zamandır Gliss Ultımate Repair serisini kullanıyorum (siyah şişeli olan)

Yalnız bu yeni çıkan 2 seriside oldukça dikkatimi çekti .:8::3:

Aranızda kullanan varmı bu yeni serilerden . Etkileri Nasıl memnun kaldınız mı :15::36::21:

Saç kırıklarını %95 e kadar azaltmayı vaat ediyor.

$942324_654951494521426_481674877_n.webp

Buda Ekstra Işıltı veriyormuş:27:

$fgk_shp_gloss_250ml_130113.webp

Kızlar Merhaba

Aranızda kullanan varmı bu yeni serilerden . Etkileri Nasıl memnun kaldınız mı :15::36::21:

Eki Görüntüle 1022733

Eki Görüntüle 1022738

ikisini de kullandım oil elixir daha iyi bence. diğeri kalıp gibi yapıyor, ışıltısı filan da yok. gliss'i severim ama şu mavi kutulu olan hayal kırıklığı bence.

Kızlar Merhaba

Eki Görüntüle 1022733

Eki Görüntüle 1022738

Efulicim, siyah şişeden memnun olan çok var :31:
Ben glissi deneyeceğim şimdi.
Total repair ya da shea cashmere serisini deneyeceğim :31:

$p_2514_b.webp

$11799443_82754768.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben henüz mavi olanını bulamadım. Gliss sarısını kullanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba

Eki Görüntüle 1022733

Eki Görüntüle 1022738

Uzun zamandır ilk seriyi kullanıyorum, saç kremi hariç, serumunu falan hepsini kullandım, gerek kokusu gerke verdiği ışıltı falan çok hoş. Vazgeçemeyeceğim ürünler arasında.

Bu ay da bu mavi seriyi gördüm ambalaj çok ilgimi çekti spreyini aldım kullanıyorum, kokusu oil elixir kadar hoş değil ama bence ışıltı veriyor çok fazla olmasa da.

Gliss'in tüm ürünleri çok başarılı bence severek kullanıyorum..

Hususi gittim markete bakamaya glisse ama gerçekten çok kötü kimyasal kokuyor :50: Elim gitmedi almaya vazgeçtim :25:

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlara şaşırdım kızlar iş arkadaşım şuan da saçların nasıl toparladı parlak ve kırıkların yok oldu dedi durduk yere :)) erkek olduğu için şaşırdım.ben çok memnun kaldım en başta da kokusu kahveye girip çıksan bile kalıyor saçım günlük yağlanırdı yağlanmıyor da 2 gün tiksinmesem 3 gün dururum nazar değmesin ilk defa şampuanımı seviyorum röfleli yoldan çıkmış saçlarımın kopması da durdu parladı da hemde 1 haftada hissedildi ama herkese hersey uymuyor işte.

Kızlar Merhaba

Yalnız bu yeni çıkan 2 seriside oldukça dikkatimi çekti .:KK8::KK3:

Aranızda kullanan varmı bu yeni serilerden . Etkileri Nasıl memnun kaldınız mı :KK15::KK36::D

Eki Görüntüle 1022733

Buda Ekstra Işıltı veriyormuş:KK53:

Eki Görüntüle 1022738
İki seriyide kullandım. Sana şunu diyebilirim ki kesinlikle altın rengi serisi daha güzel. Onun verdiği yumuşaklığı hiçbir şampuanda bulamadım.
Mavi serininde ışıltı verdiği falan yok bence.

Kızlar Merhaba

Yalnız bu yeni çıkan 2 seriside oldukça dikkatimi çekti .:KK8::KK3:

Aranızda kullanan varmı bu yeni serilerden . Etkileri Nasıl memnun kaldınız mı :KK15::KK36::D

Eki Görüntüle 1022733

Buda Ekstra Işıltı veriyormuş:KK53:

Eki Görüntüle 1022738

Işıltı veren seriyi kullanıyorum. Sıvı saç kremini şampuanını ve Bakım yağını. Kesinlikle etkili. Saçımı kesinlikle ağrılaştırmadı Yağlı bi etki bırakmadı ki bu konuda çok hassas biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim gerçekten. Saçlarımın uçları ombreli ve Sarılar mat duruyordu. Gliss million gloss sayesinde parlak sağlıklı saçlara kavuştum. Diğer seriyi denemedim o konuda yorum yapamıcam. Arkadaşlar kokusu konusunda kötü koktuğunu söylemişler ama katılmıyorum. Çok muhteşem koktuğunu söyleyemem ama asla kötü kokmuyo

Gliss million gloss serisinin sadece maskesini kullanıyorum 1 haftadır saçlarımı parlattı doğrudur ama yağlandığı için o kadar parlıyor olabilirmi acaba :)

mavi seriyi degil digerini kullaniyorum.
krem kullanmama gerek kalmadan, saclarimi kolayca tarayabiliyorum.
kokusu bana gore guzel ama herkesin hosuna gitmeyebilir.
benim sac diplerim yaglanmaya cok musait oldugundan, saclarimi daha cabuk yaglandirdigini fark ettim.
ancak kuru sac uclarimin goruntusunu daha ii bi hale getirdi. donusumlu olarak diger sampuanlarla kullaniyorum ben.

oil elixir ile siyah seriyi kullandım
oil elixir daha yumuşak yaptı saçım çok yağlı olmasına rağmen yapış yapış yapmadı ama siyah olanı yağlandırdı

Back
X