Merhaba hanimlar. Bana 1 hafta önce glokom teşhisi kondu. Yarin tekrar doktora gideceğim. Ama korkularım o kadar fazla ki.. Öyle sinsi bir hastalık ki insani yavaş yavaş kör ediyor.. Görememekten çok korkuyorum. Daha önce de bir cok goz problemim olmuştu. Hic isyan etmemeye çalıştım. Artık öyle yoruldum ki.. Daha 20 yasindayim.. Kendimi en aktif dönemde göreceğim yasindayim.. Doktorag idecegim saatleri saymaktan, internette arastirmaktan, annem gozlerini bu yuzden kaybetti, amcam bu yuzden kör oldu hikayeleri dinlemekten çok yorgunum.. Bitkinim.. Ailemde hasta kimse yok bu konuda.. Annem ben ağladıkça ağlıyor.. Ona da hic kıyamıyorum... Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. Damlalari kullansam bile, hastalik ilerlemeye devam edecek.. Nefes alamıyorum kizlar.. Kapkaranlik bir kuyudayim sanki.. Gülmeye çalıştıkça gamzelerim yüreğime batıyor.. Rabbim hepinize sağlığınızı bağışlasın.. Hiç biriniz bu stresi sıkıntıyı yaşamayın inşallah...
Belki bilginiz bile yoktur bu hastalik hakkinda, ben sadece icimi dökmek istedim.. Fazla kimseye anlatamiyorum çünkü ne zaman anlatsam ağlıyorum..
Dualarinizda beni de esirgemeyin.. Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?