Glukofen 850 mg ile kilo veren ve hamile kalan var mi ?

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Bu ilacla kilo veren yada hamile kalan var mi acaba ?

Bu ilacla kilo veren yada hamile kalan var mi acaba ?
diyet ve spor yaparsan hapın etkisi var ama aynı yemek düzeniyle ve hareketsiz yaşamla pek etki göremezsin canım. yumurtalıkları çalıştıran ve kilo vermeyi kolaylaştıran en büyük etken yürüyüş yapmak.

arkadaşlar ben de bugün doktora gittim bana bu ilacı verdi bakalım deneyecem ben de yürüyüş yapıyorum yediğime dikkat ediyorum elimden geldiği kadar inşallah faydası olur 11 kilo vermem lazım

Canim banada vermişti geçen ay dr evet diyet yaparsan işe yarıyor ben 7 kg verdim 1 buçuk ayda suan 62 kg yum 69 dum yanlız ilk 1 hafta aşırı bulanti yapıyo (hatta cık ariyosun :( ) bıraktım geri başladım hayırlısı hakkımızda düzenli kullan .

Canim banada vermişti geçen ay dr evet diyet yaparsan işe yarıyor ben 7 kg verdim 1 buçuk ayda suan 62 kg yum 69 dum yanlız ilk 1 hafta aşırı bulanti yapıyo (hatta cık ariyosun :KK43: ) bıraktım geri başladım hayırlısı hakkımızda düzenli kullan .
canım çok iyi vermişsin maşallah ben de veririm inşallah yapıyorum canım dikkat ediyorum yediğim şeylere dün başladım ilacı kullanmaya dediğin gibi baş dönmesi yapıyor midem bir tuhaf iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorla dün konuştum sabret bu ilaç çok işimize yarayacak diyor

Canim banada vermişti geçen ay dr evet diyet yaparsan işe yarıyor ben 7 kg verdim 1 buçuk ayda suan 62 kg yum 69 dum yanlız ilk 1 hafta aşırı bulanti yapıyo (hatta cık ariyosun :KK43: ) bıraktım geri başladım hayirli
canım çok iyi vermişsin maşallah ben de veririm inşallah yapıyorum canım dikkat ediyorum yediğim şeylere dün başladım ilacı kullanmaya dediğin gibi baş dönmesi yapıyor midem bir tuhaf iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorla dün konuştum sabret bu ilaç çok işimize yarayacak diyor
Sağol canim evet sabredersen güzel kilo verdiriyor mide bulantısı yaptığında kepekli galete yada normal cubuk kreker ye Rabbim yardimcin olsun ...

Hanımlar glukofen adet gecikmesi yapıyor mu ? 23 gündür kullanıyorum 17 gün gecikti adetim. Normalde düzenlidir 28-29 günde bir olurum.

Back
X