Glukofen kullananlar

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
merhaba kızlar
ben 1 yıldır bebek istiyorum olmadı
pko olduğu için doktorum glukofen verdi
kullananlar deneyimleriniz yazabilir mi?

merhaba kızlar
ben 1 yıldır bebek istiyorum olmadı
pko olduğu için doktorum glukofen verdi
kullananlar deneyimleriniz yazabilir mi?

canım bende pcoluyum ben druma kendim söledim oda bana bu ilacı verdi.glukopage içiorum ben.pcoslulara veriöliyomuş.hem adet düzeni hemde yumurtlamaya yardımcıymış.aynı zamanda kilo vedirio.ben bir buçuk aydır içiorum 5 kilo verdim.acayip iştah kapatıyo.tatlı delisiydim şimdi yiyemiyorum.düzenli kullanırsan faydasını görürsün

canım bende pcoluyum ben druma kendim söledim oda bana bu ilacı verdi.glukopage içiorum ben.pcoslulara veriöliyomuş.hem adet düzeni hemde yumurtlamaya yardımcıymış.aynı zamanda kilo vedirio.ben bir buçuk aydır içiorum 5 kilo verdim.acayip iştah kapatıyo.tatlı delisiydim şimdi yiyemiyorum.düzenli kullanırsan faydasını görürsün

benim de 2.günüm 1000mg lık kullanıyorum
ilk 5 gün yarım alacağım sonrasında ise sabah akşam yarım içeceğim
ben tatlıyı hiç yemem ,kilolu da değilim
tek derdim brı bebeğimin olması

canım benım devamlı gıttıgım bır doktor yok en son 3 ay once gıttım oda glukofen verdı kıloluyum çünki ama kullanmayı unutuyorum yanlız bende hormonlar normal sadece kılodan dedı doktor

ben 3-4 yıldır kullanıyorum düzenli kullanıldığında hem kilo verdiriyo hemde adetleri düzenliyo..insülin direncini düzenlediği için canın hiç şekerli bişeyler istemiyo..

ben de kasım ayının başından beri kullanıyorum 850 mg günde 2 adet. ben de pco luym ama ne kilo verdim ne de adetlerimi düzenledi. yine geç oluyorum. bir fark var oda tarlusalsız oluyorum o kadar. bi de bulantı yaptı ilk zamanlar. dönem dönem yine yapıyor. ne olacak bu halim bilmiyorum valla:)

ben 3-4 yıldır kullanıyorum düzenli kullanıldığında hem kilo verdiriyo hemde adetleri düzenliyo..insülin direncini düzenlediği için canın hiç şekerli bişeyler istemiyo..

superisi merhaba; ben glukofeni 5 aydır kullanıyorum fakat adetim hala düzensiz ve doktorum ısrarla devam etmem gerektiğini söylüyor, sendeki etkisi nasıl olmuştu yardım edersen çok sevinirim.

__SuPerisi__ .!.:
Merhaba ben daha yeni katildim

Merhaba kulübe yeni katıldım.bnde pcosluyum .daha önce iki düşük yaptım.ama şuan beklemedeyiz.henüz olmadı.glukofeni nasıl iciyosunuz acaba.günde kackere

Back
X