Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 2 ay ediyo glukofen kullanalı am hala hamile kalamadım daha çok bekleyecekmiyim bilmiyorum aranızda glukofenle kısa sürede hamile kalan varmıCADIARZU
Bende pkos hastasıyım dr.um klomen, pregnly ve glukofen tedavisi verdi 5 ay hepsini kullandım. Ama sonucunda hamile kalamadım tedaviyi bırakalı 3 ay oldu hala tık yok. allah hayırlısını versin :teselli:
glukofeni 1,5aydır kullanıyorum insulin yüksekliği yüzünden.. eğer hamile kalamassam bu ay klomen vercek dr.um.. ikisi birlikte çok daha etkili oluyomuş.. bende merak ettim hamile kalan varmı acaba.
bana da verdi doktor,6 ay kullan,hamile kalırsın dedi..zaten zayıftım,iyice kurudum..6. ayımdayım,adetler düzene girdi,ama hamilelik yok..bu ay klomen kullanıcam..hayırlısı..
çok zayıflatıyo yaa 1 ayda tam 5 kilo verdim 52.dim 47.oldum bilmiyom bana 3 ay kullan hamile kalabilirsin dedi son aya girdim ama henüz bişey yok adetim düzenlendi ama yok işte bebiş yok