• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gmail hakkında bir sorum var.

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.623
448
Konuyu dün akşam doğru yere açtım ama malesef kimse yardımcı olmamış.
Ben de mecburen buraya yazıyorum.

Gmail'de paylaştığım fotoğraflar silinir mi ?
Eğer kalıcı olarak depolayabiliyorsa tüm fotoğraflarımı depolayacağım.
Hotmail hesabım zıvanadan çıktı,abuk subuk güvenlik kontrolleri yapıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim,nette tatmin edici bir cevap bulamadım çünkü.

İnternete geri alınabilir şeylerin depolanması taraftarıyım, yani fotograf saklıyorsam mail hesabında, bir kopyası mutlaka evde de olur. Bir de ne olur ne olmaz diye düşünüyorum, sonucta güvenli değil, yarın politikalarını değiştirmeyeceklerine ikna olamam. Ama silinir mi? google hizmeti olduğu için hiç sanmıyorum. Benim paylaştığım şeyi başkasıyla paylaşırlar mı, onu geçen gün bulut hesabı hacklenenlere sormak lazım.

Googledrive a yuklenen fotograflar silinmez ki kendisi gmailin dosya yukleme programi olur. Buyuk boyutlu dosyalarinizi oraya kaydedebilirsiniz sevgiler

Konuyu dün akşam doğru yere açtım ama malesef kimse yardımcı olmamış.
Ben de mecburen buraya yazıyorum.

Gmail'de paylaştığım fotoğraflar silinir mi ?
Eğer kalıcı olarak depolayabiliyorsa tüm fotoğraflarımı depolayacağım.
Hotmail hesabım zıvanadan çıktı,abuk subuk güvenlik kontrolleri yapıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim,nette tatmin edici bir cevap bulamadım çünkü.
gmaili bilemeyeceğim ama mail.com diye bir site var. Ben 15 yıldır onu kullanıyorum. Hiç bir bilgi kaybolmadı. Mesleğine uygun mailler alabiliyorsun. Mesela ipek@engineer.com
Sevda@teacher.com
X@doctor.com.
gibi..
Yabancı kaynaklı bir site ama 15 yıldır hiç teklemedi.

skydrive kullanabilirsin linka. yeni adıyla onedrive. microsoftun fotoğraf ve veri saklama yeri
ben orayı kullanıyorum hiç bir sıkıntıda olmadı
ama sen işini sağlama almak için bir facebook adresi aç kendine gizli albümde yap
2010 dan beri öyle yapıyorum ben hala duruyor sapasağlam

İnternete geri alınabilir şeylerin depolanması taraftarıyım, yani fotograf saklıyorsam mail hesabında, bir kopyası mutlaka evde de olur. Bir de ne olur ne olmaz diye düşünüyorum, sonucta güvenli değil, yarın politikalarını değiştirmeyeceklerine ikna olamam. Ama silinir mi? google hizmeti olduğu için hiç sanmıyorum. Benim paylaştığım şeyi başkasıyla paylaşırlar mı, onu geçen gün bulut hesabı hacklenenlere sormak lazım.

Teşekkürler,dikkate alacağım. :)

Googledrive a yuklenen fotograflar silinmez ki kendisi gmailin dosya yukleme programi olur. Buyuk boyutlu dosyalarinizi oraya kaydedebilirsiniz sevgiler

Kullanmayı da bilmiyorum pek işte.
Face gibi ekledim fotoğraflarımı,albüm şeklinde duruyor.
Yani sorun olmaz,bunu anladım.

gmaili bilemeyeceğim ama mail.com diye bir site var. Ben 15 yıldır onu kullanıyorum. Hiç bir bilgi kaybolmadı. Mesleğine uygun mailler alabiliyorsun. Mesela ipek@engineer.com
Sevda@teacher.com
X@doctor.com.
gibi..
Yabancı kaynaklı bir site ama 15 yıldır hiç teklemedi.

Çok teşekkür ederim İpek,inceleyeceğim. :)

skydrive kullanabilirsin linka. yeni adıyla onedrive. microsoftun fotoğraf ve veri saklama yeri
ben orayı kullanıyorum hiç bir sıkıntıda olmadı
ama sen işini sağlama almak için bir facebook adresi aç kendine gizli albümde yap
2010 dan beri öyle yapıyorum ben hala duruyor sapasağlam

Ben face'ye güvenemiyorum canım,zırt pırt değişiyor bir şeyler.
Diğer dediğini inceleyeyim bir. :)

Back
X