• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gnc burn 60

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
Arkadaşlar gncnin burun 60adli metabolizma hizlandirici gida takviyesine basladim bugün fakat Asuri acikiyorum kullananlar yada bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilir mi?tskler

bende aldım daha başlamadım ama ilk başta mide bulantısı yapabiliyormuş veee spor yapmadan yarım saat önce alman gerekiyormuş spor yapmazsan etkisini göremeyebilirsin.Gelişmelerden haberdar edermisin?Yarın başlıycam ve gelişmeleri yazıcam

Ben hiç bir faydasını görmedim halbuki spordan yarım saat önce kullandım söylendiği gibi..sadece sanki sporda enerji veriyor normalde yaptığından fazla spor yapabiliyorsun.Bence almayın zayıflatmıyor!

yaklaşık 60 gündür burn 60 kullanıyorum ve kullandığım haftalar 1.3 , 1.4 kilo veriyorum ama kullanmazsam haftada 1 kilo verebiliyorum yani anlayacagininz bnde şöyle işe yaradı 300 400 gram fazla vermeme yardımcı oluyor o da bir şey 300 400 ler birikince hedefime daha kısa sürede yaklaşmama yardımcı oluyor , tabi mutlaka sporumu her gün düzenli yapıyorum bazılarınız haftada 1 kilo normal zaten diyebilirsinz ama benim vereceğim kilolar fazla olduğundan bana yardımcı oluyor

Ben hiç bir faydasını görmedim halbuki spordan yarım saat önce kullandım söylendiği gibi..sadece sanki sporda enerji veriyor normalde yaptığından fazla spor yapabiliyorsun.Bence almayın zayıflatmıyor!
Yemene içmene dikkat etmezsen işe yaramaz ben burn lcarnite ve cla ile 13 kilo verdim inşallah 7 kilo daha vermek istiyoru :) sizde verebilirsiniz niye olmamışki acaba

1.Herşey herkesde aynı şekilde işe yaramaz, ben sadece kendi deneyimimi yazdım
2.bu konu burn 60 la ilgili; burn lcarnite ve cla ile ilgili değil
3. ben yediğime dikkat etmediğimi yazmadım ben herzaman dikkat ederim ve vermem gereken kilo 3-5 kilo sadece

Back
X