Gndelik haliniz nasldr? einizin dikkatini ekmek iin evde sslenirmisiniz?

Ben evde rahat giysiler, eşofman falan giymeyi tercih ederim.
Süslenmeyi sevmem, eşim de sevmez.
Sadece saçım uzun olduğundan değişik şekiller veririm o kadar.

ben dar penye kapri ve body giyerim genelde..sacım hep açıktır makyaj yapmam zaten övünmek gibi olmasın ama porselen gibi cildim var maşalah:)genetik....ilgisini çekmek için ekstra bir şey yapmam zaten o ilgilenir..

üzerinde inek,panda,manda süslemeli pijamalarımla gezerim evde kaydirigubbakcemile2
ilgisini çekiceksem böylede çekerim.laelaelaelaelae
benle sadece süslüyken ilgilencekse hiç ilgilenmesin daha iyi :dilcikar:

Ben asla esimin yaninda paspal dolasmam, pijamalrim uyaninca katlanir kaldirilir. Bu esime degil herseyden once kendime duydugum saygidan oturu. Elimi yuzumu yikar, cilt bakimimi yapar gunume oyle baslarim. Aksam geldiginde de himbilhimbil karsilamam jean giyerim, kapri, etek, sort canim ne isterse yani . Gece de ayili pijamalarimi da giyerim saten geceliklerimi de keyfimize gore :). Elbette evde sus kokanasi gibi dolasilmaz, hastalaniyoruz, bunaliyoruz ama bunlarin hicbiri bakimli olmayi engellemez. opuyorumnanaktan Esimin en sevdigim lafidir Masallah. "Uc yildir bir kez kirli, pasakli gormedim seni, ne kadar zarif bir kadinsin". Kendinize ne kadar deger verirseniz o kadar degerlisiniz arkadaslar :) Tek icimde kalan benim hic tuylu terliklerim olmadi ne ceyizimde, ne de evlenince aldim, tek eksigim odur:))))

ben yeni evliyim malum:asigim: ama yeni evlilikle alakası yok; benim huyum, her zaman bakımlı ve temiz olmaya dikkat ederim. ağır temizlik ev iş dışında hiçbir zaman kolu paçası kısalmış, aşırı eskiyip yıpranmış ev kıyafeti giymem. kişisel bakımıma zaten önce kendim için dikkat ederim,bunun dışında da ekstra bişey yapmama gerenk yok eşim her halimle beğeniyür beni çokşüükür:nazar:kaydirigubbakcemile3

çalıştıgım için genellikle bakımlı makyajlı falan olmaya çalışıorum...
saçlarımın fönlü maşalı falan olması gerek..
onun dışında evde tam bi paçozum...
ama yatakta felaket bi hatunum..
herifle zaten bi yatkta görüoz birbirimizi..ondada güzel şeyler giyineyim dimi...

evdeysem mutlaka o gelmeden süslenirim herzamanda bundan yanayım zaten bütün gün yorgun bide evde bezmiş bi kadın görmeliler onun da çok hoşuna gidiyor seni görünc emutlu oluyorum demesi beni mutlu ediyo bazen yetiştiremiyorum yemek derdinden hastamısın diye evham yapar çünkü hastaysam hazırlanmam

Back
X