Göbeğim aşağıya inmişmi..?

farbetter

Canımın İçi....
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.201
5
116
Ağrı
kızlar bana bikaç gündür göbegin aşagıya inmiş yakında dogurursun diyorlar..

eskiler böyle anlarmış dogumun yaklaştıgını..her kadında farklı olabilecegini biliyorum fakat bu söylemlere kulak asmadanda duramıyorum..birde siz bakıp yorum yaparsanız sevinirim..benm kız gelicekmi yoksahihoyyythihoyyyt

dr umdan daha net bilgi alabilecegiim biliyorum fakat randevuya kadar sizlerinde yorum yapmasını istedim..bir foto cektim bu sabah:jeyyar:

Son düzenleme:
şuan benim göbeğim de aynı :)) hemşire kuzenim var.. geçen hafta göbeğin kesilmiş dedi bu da aşağıya inmiş demekmiş:))) sanırım eskilerin lafı doğru... ben 36+4teyim. senin kaçıncı hafta?? :)

bende 35 inci haftadayım cnm:)
bakalım ne zamna gelecek miniğimmopuyorumnanaktan

Bana sorarsanız göbeğiniz daha aşağıya inmemiş. USG'de bebeğinizin yüzünü hala görebiliyorsanız bebeğiniz doğum kanalına girmemiş demektir. Dediğiniz gibi doktorunuz daha iyi bilir.

Bana sorarsanız göbeğiniz daha aşağıya inmemiş. USG'de bebeğinizin yüzünü hala görebiliyorsanız bebeğiniz doğum kanalına girmemiş demektir. Dediğiniz gibi doktorunuz daha iyi bilir.

bakalım randevumuzda ne diyecek dr umuz..
sanada az kalmış cnm hayırlı dogumlar:)

bakalım randevumuzda ne diyecek dr umuz..
sanada az kalmış cnm hayırlı dogumlar:)

Teşekkür ederim.

Benim göbeğimde sizinki gibi duruyorda bebek hala yukarıda oradan tahmin yürüttüm. Halada doğum kanalına girmeye niyeti yok gibi. Mecburi sezaryene sürükleyecek beni.

Teşekkür ederim.

Benim göbeğimde sizinki gibi duruyorda bebek hala yukarıda oradan tahmin yürüttüm. Halada doğum kanalına girmeye niyeti yok gibi. Mecburi sezaryene sürükleyecek beni.

inşallah normal ve saglıklı bir dogum olur cnm..bizde bakıcaz bu kontrolde çatı muayenesine göre bi karar vericez sanırım

bende hamıleleıgımın 35. haftasındayım gobegım aynı 33. haftada doktor bebek donmus demıstı

bısey merak edıyorum gobegınde hıc catlak yok heralde ne uyguladın bırde cınsıyetı nedır bebegının

bende 35 haftalık hamıleyım gobegım aynı 33. haftada bebegım donmustu
senınde kızın olucak heralde benımde kız
bırde sanırım catlagın yok ne uyguladın

hamislere hayirli ve koly dogumlar simdiden.
Hamileligikte catlak olusumunu bol su icmenin onledigini bende duymustum.Mesela gunde ne kadar su tukettiniz?2 litre falan mi

bende 35 haftalık hamıleyım gobegım aynı 33. haftada bebegım donmustu
senınde kızın olucak heralde benımde kız
bırde sanırım catlagın yok ne uyguladın

cnm benmde kızım olucak hayırlsıyla:)

çatlaklar için aklıma geldikçe krem sürüyorum inanın özel bişey yapmadım hani derlerya çatlicaksa hergün yağlasan kremlesende boş o çatlar diye..aynen öyle..
ben bazen banyodan sonra sürerim oda üşenmezsem..
su tüketimi bendede çok..gebelikte bir artış olmadı her zaman cok içerdim zaten bunun azda olsa bi etkisi olabilir..

herkese hayırlı dogumlaropuyorumnanaktan

farbetter kız göbişin çok tatlıı:nazar:bu arada ananem yanımda gördü senin göbişi ekrandan seviyo valla o az cok anlıyo benim cinsiyetide ilk o bilmişti zaten senin göbişe yorumu şöle oldu daha tam inmemiş göbegi azcık bi inme var yakında gelir bebişi dedii zemuszemusbenimkide öle şişsede bende koysam heveslendim valla

kızlar bu sabaha kalkığımda bende karnımı aşşığa inmiş gördüm acaba yermi değiştirdi banamı öle geldi bilmiyorum ama sizin yine haftalarınız normal yani doğsada sorun olmaz yada gününüz gelmese bile bir hafta tutabilirler ve zmanında doğar benimki henüz 32.haftalık bende korkuyorum doktor randevümada var henüz bende merak ettim kızlar benimde bu haftada aşşağıya inmiş olabilrmi banamı öle geliyor

benim 1 tane çatlağım yoktu ne zamanki 38. haftaya girdim çizgi çizgi oldu göbeğim :(
günde en az 2 litre su içiyorum , çatlak için babe'nin kremini , kayısı kremi , badem yağı kullandım buna rağmen son ayda olan oldu umarım sizde olmaz..

Bu arada bence tam inmemiş göbiş , daha var zaten 36. haftadasın , zamanında hayırlısıyla gelsin inş.

farbetter kız göbişin çok tatlıı:nazar:bu arada ananem yanımda gördü senin göbişi ekrandan seviyo valla o az cok anlıyo benim cinsiyetide ilk o bilmişti zaten senin göbişe yorumu şöle oldu daha tam inmemiş göbegi azcık bi inme var yakında gelir bebişi dedii zemuszemusbenimkide öle şişsede bende koysam heveslendim valla

cnm benim anneneye selamlar:)
bende bir an önce doğmasını istiyorum ama en azından 36 haftamız bitsin:)
seninde fotolarını bekleriz tatlım hayırlısıyla kocuman olsunda göbüşzemuszemus

benim 1 tane çatlağım yoktu ne zamanki 38. haftaya girdim çizgi çizgi oldu göbeğim :(
günde en az 2 litre su içiyorum , çatlak için babe'nin kremini , kayısı kremi , badem yağı kullandım buna rağmen son ayda olan oldu umarım sizde olmaz..

Bu arada bence tam inmemiş göbiş , daha var zaten 36. haftadasın , zamanında hayırlısıyla gelsin inş.

aslında haklısın cnm öyle cok sevinmemek lazım son haftalarda olabilir çatlaklarsempatiksalakcinni

iyi dileklerin için sağollopuyorumnanaktan

bn 30. haftadayım karnımda değil ama göğüslerim öyle çatladıkı anlatamam kırmızı çizgiler var her yerınde :sinifsinif:

mrb canım bence pekde yaşlılara güvenmemek gerek
bende oğlumu doğurduğum gün kontrole giderken sen daha doğurmazsın ne karnın aşşağıda nede lohusa yüzü var dediler ben evden çıktım ertesi gün kucağımda çocukla geldim dr en iyisini bilir takma kafana zamanı gelince durduramazsın bile

Back
X