Göbeğim aşağıya inmişmi..?

bende 2 litreyi zorla iciyorum ve her bir bardak sudaN sonra tuvalete gidiyorum:( artik wc ye gitmeye uşenir oldum...

sorma hiranur ya bizdemi bi acayiplik var anlamadım bende çok içemiyorum içsemde hemen çıkıyorum birde geceelri çok geliyor benim bütün gün gelmiyor gelmiyor geceleri bişeyler oluyor nedense kaydirigubbakcemile3

kızlaaarr... 37 hafta 1 günlük olduk. az önce arkadaşlarla birlikteydik. karnımın aşağıya indiğini söylediler. hatta sancılarımın bel ağrılarımın başladığını da söyledim.
ya gerçekten de bıçak saplanır gibi ağrılar giriyo. hele geçen akşam bi sancı başladı. dakikalarca geçmedi. oysa internette 50 sn süren sancılar olur diyor. yaa acaba doğum çok yakında gerçekleşecek mi :)))) :ecrin_bebek:

hayırlısı olsun cnm bebiş için iyi bir zamansa gelsin tabikaydirigubbakcemile3

ben öyle çok istiyorumki bir an önce kavuşmayı..bizde 36.haftaya girdik bakalım ne zman gelicek pompilikimmopuyorumnanaktan

yaa ben de çok istiyorum... her akşam yatmadan önce beşiğinin başına gidip onun orda uyuduğunu hayal edip bi de iç çekip yatıyorum. eşim benden de meraklı zaten. ona kalsa şimdi gelse süper bi haber :)) ama benim annem yanımda değil. 7 mayısta gel dedim o yüzden endişeleniyorum. annem de yanımda olsun istiyorum :))

bende hergün dogdugunu kucagıma aldıgımı hayal ederek uyuyorum prensesimi..
benmkilerde gelicek normal dogum bekliyoruz aniden geliverirde yetişemezler diye korkuyorum:)

ay farbetter valla senin kızın dogumunu bende bekliyom dogsada şu prensesi bi görsek şimdilik ultrasyon güzelizemuszemusdoguncada kk güzeli olur artık

aaaaayyy ben bu topice girmiyim yoksa size özenmekten yine hamile kalcam heeee :)))
harika duygulardı fotoyu görünce o günlere gidip duygu patlaması yaşadım teşekkür ediyorum :)
ama sanki daha inmemiş benimki indiği zamanlarda daha yere basık duruyordu bilemiyorumda tam.
Sağlıkla gelsin inşallah der ve hemen kaçıyorum bu bölümden :))

evet aynı korku bende de var... çok zormuş ya aileden uzak olmak... bebeğimin herşeyiyle eşimle ben ilgilendim
bi yönden iyi oldu ama ilk bebek olduğu için insan yanında yardımcı arıyo.. fikir verecek biri... bu da annecim olabilirdi ancak. neyseki KK sayesinde yapmam gereken biçok şeyi öğrendim :lepi:

ne kadar haklısın cnm bende üye olduktan sonra çok şey öğrendim hatta hamile degildm üye oldugumda ve bu süreci birlikte yaşadık inşallah dogum sonrasıda böyle devam eder:)

ay farbetter valla senin kızın dogumunu bende bekliyom dogsada şu prensesi bi görsek şimdilik ultrasyon güzelizemuszemusdoguncada kk güzeli olur artık

meleğim dogsunda fotosunu koyucam teyzesiiopuyorumnanaktan

aaaaayyy ben bu topice girmiyim yoksa size özenmekten yine hamile kalcam heeee :)))
harika duygulardı fotoyu görünce o günlere gidip duygu patlaması yaşadım teşekkür ediyorum :)
ama sanki daha inmemiş benimki indiği zamanlarda daha yere basık duruyordu bilemiyorumda tam.
Sağlıkla gelsin inşallah der ve hemen kaçıyorum bu bölümden :))

kaçma kıs yap bi tane dahakaydirigubbakcemile3

Back
X