Göbeğim Geriliyoooooo....

Moomy_To_Be

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
58
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Ben henüz 6 haftalık hamileyim ama göbeğimin özellikle alt kısmı sanki biri yukarıya doğru çekiyormuş gibi geriliyor. Normal mi bu?? :44::44:

Bana bu gerginlik çok erken gibi geldi.Ben şu an 16.haftadayım .Benim bile 13.haftada gerildiğini hissetmiştim.ama herkes farklı tabi.

walla gerilme olayini son bir kac haftadir yasiyorum..gerilme nedir? bebek gerildikce gobek gerilir..seninki daha fasuyle kadar..gerilme falan olamaz sana öyle gelyiordur.bu arada ben 37. haftam bitiyo yarin..

Yaaa banada biraz garip geliyo ama inanılmaz şiştim. Acaba yediğim şeyler gaz falan yapıyorda o yüzdenmi. Yani hayatım boyunca süt içmedim mesela veya her sabah yumurta yemedim. Şuan deli gibi süt ve yumurtaya dadandım. Acaba onlar şişlik yapıoda o yüzdenmi gergin hissediyorum :)) Bilemedim!İlk randevuda doktoruma bi danışıyım bunu!

canım hamilelik başladığında rahimde genişlemeye başlar, rahmi tutan kaslar gerilir belki hissettiğin bununla alakalıdır. bu genişlemeden dolayı ben adet sancısı benzeri şeyler yaşamıştım doktora sorduğumda bunu anlattı, ama dediğin gibi belkide sadece bağırsaklarından da kaynaklanıyor olabilir seninki

bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim bendede aynı sorun var inanılmaz geriliyor gebeğim sanki 4 aylık hamile gibi şiştim ve gaöbeğim sivrildi. kilom aynı ama sadece göbeğim fena halde şişti bende nedenini anlamıyorum :D

Yarın kontrolum var, doktora ilk sorucağım şey bu :))) Burdan sizede bilgi veririm. Ancak, folik asid kullanıyorsanız,oda midede cidi şişlik yapıyormuş. Hatta prospektüste yan etkilerde sadece onu belirtmişler.

Walla doktorum "olur o şişlik normaldir" dedi..."Aldığınız progestan ilaçta yapıyor aşırı şişlik" diyor, bakalım bitti şimdi ilaç 2 gün oldu, sabırla inmesini bekliyorum göbeğimin, ama çok net 6 aylık hamile gibi gözüküyorum. Azıcık daha zayıflığın tadını çıkarsaydım da öyle şişseydi bari :) Gerçi bazen hoşumada gidiyooo ne yalan söyliyim :) Tek sıkıntım iş yerinde söylemedim henüz, anlaşılmasını istemiyorum. :((

benimde o dönemde göbeğimin alt kısmı değilde üst kısmında hissediyordum bu gerilmeyi.doktora sordum bebekle alakalı olmadıgını söylediği.fıtık baslangıcı falan olabılır dedi.bazılarında hamilelik döneminde olabiliyomuş.

Benimde aynen sizin dediginiz haftalardaki gibi gobegimde bir gerginlik oldu sanki patlicak gibi, sonra gecdi simdi 12 haftaligim...

Back
X