göbeğim ne zaman hamileyim diyecek

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlar :( sizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..

9.haftadan itibaren belli göbeğim valla canım ama sabah uyanınca hamile değilim gibi akşam kocaman oluyor karnım : ) 15.haftaya gireceğiz bu gece biz de :)

Canim ic karnin darsa 17-18 haftada cikmaya baslar benim gibi genisse 28e kadar minicik bi karnin olur benim şu anda hamileyim diyen bi karnım var :anneadayı: Hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :KK200::KK200:

canım bende senin gibi heves ediyodum ama iç karın geniş olunca geç çıkıyor göbiş ortaya benimde 28den sonra çıktı göbişim şimdi 35 haftalık hamileyim top yutmuş gibiyim:)

merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlar :KK43: sizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
Ben 11 haftalik hamileyim baya baya belli olmaya basladi ama ilk hamilelgmdede öyleydi :)

merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlar :KK43: sizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..

Benim 21. hafta da belirginleşmişti..

Benim otururken biraz belli ama ayaktayken her zamanki ayva gobegim gibi duruyor. Henuz belli degil :)

Aynen ben de 14.hafta icindeyim ve hala belirgin degil.Tabi bebegimin saglikli olmasi onceligim ama yine de insan ozeniyor iste:) Neyse tek derdimiz bu olsun degil mi ?

22 haftadan sonra belli olur fark edilecek kadar. Zaten sonra alıp başını gidiyor :)

benim de azıcık çıktı gibi ama hala normal pantolonlarımı giyebiliyorum biraz da kilo aldım o yüzden göbek mi bebek mi karar veremedim :D

Ben daha hamile kalmadım ama annem 3 hamileliğinde de 6. ayında fark ediliyordu hamileliği canım, bu yüzden hiç çatlakları da yok karnında. Sanırım insana göre değişiyor.

Back
X