Göbeğim neden kuculdu ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Bana göre bir yeni sorunla daha karşı karşıyayım. Yaklaşık 2,3 haftadır karnım cikik ama çok az daha evvel daha fazlaydı yani bebegimin içeriye nasıl sigdigini düşünmeden edemiyorum. Çok şükür hareketlerinde hiç bi anormallik yok kıpır kıpır. 61.8 le başladım şuanda 72 kgyim bu arada. Ayın 8 veya 9 unda gidicem doktora aylık kontrollere gidiyoruz. Bi problem yoktur değil mi yani aynı durumda olan var mı

Gördüğüm kadarıyla bebek doğum pozisyonundaki gibi ters dönünce göbek biraz daha aşağı iniyor. Belki de bebeğiniz pozisyon değiştirdi başka bir ihtimal aklıma gelmiyor.

Benim kızım 30 haftalık doğum pozisyonu aldı tam 9 hafta öyle durdu garibim :KK200: ve benimde karnım sindi döndüğü gün çünkü öncesinde totoşunu göbeğime yaslamıştı

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınıza bekleyip gorucez artık :) açıkçası çok sağlıklı beslenemiyorum bi kaç gündür o da etkili mıdır diye düşünüyorum ama yemediğim halde 2.3 günde 1,5 kg daha almış gözüküyorum. Allah bebeklerimizi korusun.

Bebek depolarımızdan besleniyormuş, yediklerimiz bizim depoları geri doldurmak için, o yüzden endişe etme, ben de endişe etmeyi bıraktım :) bu arada bana da öyle karnım küçüldü gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum da giydiğime göre bile göbeğimin duruşu değişiyor, onun duruşuna göre de değişiyor, iyi düşünelim iyi olsun, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Back
X