- 4 Nisan 2023
- 281
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Canim bu hic normal degil ben 2 defa kimyasal gebelik yasadim ve 2 gün icinde regl kanamasi gibi oldu acilen doktora git ve haber ver banadaKimyasal gebelik sonrası hala kanama yaşamadım ve 2 ay oldu bugün de belirgin bı şekilde göbeğimde çizgi vardı ve merak ettim yarın da kan vermeye gidicem bilgisi olanlar veya bu durumu yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi?
Normal olmayan ne? Yada normal olmadığını nerden biliyorsunuz?Canim bu hic normal degil ben 2 defa kimyasal gebelik yasadim ve 2 gün icinde regl kanamasi gibi oldu acilen doktora git ve haber ver banada
Beni de doktorum belli bi güne kadar bekletmiş ama o güne kadar gelmezse dige progestan vermişti iki gün kullandım 3. Gün reglim başladı, başlayınca bırak demişti. Muhakkak doktrunuza görünün kanama olmadıysa kimyasal değildir belkiKimyasal gebelik sonrası hala kanama yaşamadım ve 2 ay oldu bugün de belirgin bı şekilde göbeğimde çizgi vardı ve merak ettim yarın da kan vermeye gidicem bilgisi olanlar veya bu durumu yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi?
Değerim sıfırlandı diye kendi kendine olman lazım dedi kaç kere gittim ilaç kullanma dediCanim bu hic normal degil ben 2 defa kimyasal gebelik yasadim ve 2 gün icinde regl kanamasi gibi oldu acilen doktora git ve haber ver banada
Yarın kanda çıkarsa doktora gidicem hemen bişey olursa veya varsa söyler inşallahBeni de doktorum belli bi güne kadar bekletmiş ama o güne kadar gelmezse dige progestan vermişti iki gün kullandım 3. Gün reglim başladı, başlayınca bırak demişti. Muhakkak doktrunuza görünün kanama olmadıysa kimyasal değildir belki
Kimyasal gebelikte düsük yapiyorsun kanama olmasi gerekiyor ben iki defa yasadim..Normal olmayan ne? Yada normal olmadığını nerden biliyorsunuz?
Canim bilmiyorum benim doktorum okadae üsrümde durduki iki defa kimyasal yasadim hemen beni üniversiyte yönlendirdi neden kimyasal lldu diye, kan pihtisi cikti bende ondan sonra degerin düsmesi icin kan tajili verdim kanama oldumu diye üstünde durdu..Değerim sıfırlandı diye kendi kendine olman lazım dedi kaç kere gittim ilaç kullanma dedi
Söyler merak etmeyin ama geciktirmeden bir an önce gidinYarın kanda çıkarsa doktora gidicem hemen bişey olursa veya varsa söyler inşallah
Acaba bu çizgi neden oluyo kimyasal gebelik son bulmadığı içini yoksa yeni gebelik miCanim bilmiyorum benim doktorum okadae üsrümde durduki iki defa kimyasal yasadim hemen beni üniversiyte yönlendirdi neden kimyasal lldu diye, kan pihtisi cikti bende ondan sonra degerin düsmesi icin kan tajili verdim kanama oldumu diye üstünde durdu..
Onu doktorun söyler bazilari kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalabiliyor :)Acaba bu çizgi neden oluyo kimyasal gebelik son bulmadığı içini yoksa yeni gebelik mi
Ben de 3 kere yaşadım düşüğü. Herkesin kanaması hemen başlamayabiliyor. Zaten kanamayla ilgili değil çizgiyi sormuş hemen acilen doktoruna git diyip korkutmanıza gerek yok.Kimyasal gebelikte düsük yapiyorsun kanama olmasi gerekiyor ben iki defa yasadim..
doktorum kanamadan sonra yanima gel yine kan tahlili ver düsük yaptin mi diye bakalim üstünde dueuyor
Ayyyy herseyden kendinize bir pay cikarmaniz yokmu …Ben de 3 kere yaşadım düşüğü. Herkesin kanaması hemen başlamayabiliyor. Zaten kanamayla ilgili değil çizgiyi sormuş hemen acilen doktoruna git diyip korkutmanıza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?