Göbeğimdeki çizgi ne ?

Esrayilmaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
281
42
28
22
Kimyasal gebelik sonrası hala kanama yaşamadım ve 2 ay oldu bugün de belirgin bı şekilde göbeğimde çizgi vardı ve merak ettim yarın da kan vermeye gidicem bilgisi olanlar veya bu durumu yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi?

Canim bu hic normal degil ben 2 defa kimyasal gebelik yasadim ve 2 gün icinde regl kanamasi gibi oldu acilen doktora git ve haber ver banada

Beni de doktorum belli bi güne kadar bekletmiş ama o güne kadar gelmezse dige progestan vermişti iki gün kullandım 3. Gün reglim başladı, başlayınca bırak demişti. Muhakkak doktrunuza görünün kanama olmadıysa kimyasal değildir belki

Yarın kanda çıkarsa doktora gidicem hemen bişey olursa veya varsa söyler inşallah

Değerim sıfırlandı diye kendi kendine olman lazım dedi kaç kere gittim ilaç kullanma dedi
Canim bilmiyorum benim doktorum okadae üsrümde durduki iki defa kimyasal yasadim hemen beni üniversiyte yönlendirdi neden kimyasal lldu diye, kan pihtisi cikti bende ondan sonra degerin düsmesi icin kan tajili verdim kanama oldumu diye üstünde durdu..

Acaba bu çizgi neden oluyo kimyasal gebelik son bulmadığı içini yoksa yeni gebelik mi

Kimyasal gebelikte düsük yapiyorsun kanama olmasi gerekiyor ben iki defa yasadim..
doktorum kanamadan sonra yanima gel yine kan tahlili ver düsük yaptin mi diye bakalim üstünde dueuyor
Ben de 3 kere yaşadım düşüğü. Herkesin kanaması hemen başlamayabiliyor. Zaten kanamayla ilgili değil çizgiyi sormuş hemen acilen doktoruna git diyip korkutmanıza gerek yok.

Ben de 3 kere yaşadım düşüğü. Herkesin kanaması hemen başlamayabiliyor. Zaten kanamayla ilgili değil çizgiyi sormuş hemen acilen doktoruna git diyip korkutmanıza gerek yok.
Ayyyy herseyden kendinize bir pay cikarmaniz yokmu …
Ben kendisini korkutmak icin demedim benim doktorum nasil beni uyario tavsiye verdiyse aynisini dile getirdim.

Gobek cizgisinin gebeligin oldukca ilerledigi zamanlar ciktigini biliyorum sahsen benim 5.ayimda belirdi. Bu kadar erken olacagina ihtimal vermem. Karnin gerilmesi ve hormonlarla alakali sadece beta hcg degil. Kanamaniz olmasi gerekirdi iki ay diyosunuz. Kimyasal gebelik olduguna emin misiniz dış gebelik gibi bir faktorde var. En fazla 10 hafta icinde belli eder oda kendini. Siz en yakin zamanda muayene olun doktorunuza. Hic bisey olmasa da normal gelmedi bana bu durum. Saglikli gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…