Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Piercing, HızmaGöbeğimi deldirdim bir bakabilir misiniz ?
canim ben deldirdigimde hiç bi sorun olmamisti fakat sonra birgun piercingimi degistirirken topunu iyi kapatmamisim o da gece dusmus çogu yeri kapanmis sonra iltihap kapmisti oksijenli su ve batikonla geçti bi muddet sonra bence o jellerden çok daha iyi çunku bende aldim ama pek ise yaramadi yara geçene kadar surekli bakim yapin silin orayi
Benimde üstteki deri inceldi orta kısmı iyileşti sanmıştım hemde 1 sene geçti neredeyse ama iyileşmemiş. Deldirdiğim yere gösterdim çıkar kapansın yırtılırsa daha kötü iz kalır 1 ay sonra tekrar deleriz dedi çıkardım bende tekrar deldiricem ama yine incelmemesi için napıcam bilmiyorum.
artık çoğu yer hijyenik gözüntutmazsa yaptırma ben 10 yıldır kullanıyorum hatta yazın yaptırmıştım ertesi gün denize girdim hiç bir sorun yaşamadık biz 3 arkadaş aynı anda yaptırdık çok sorunsuzdu.....