göbeğimin deliği çok acıyor

delimanyak_1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
11
0
1
27
lütfen biri bana yardım etsin daha adetime 5 gün var fakat kaç haftadır miydemde şişkinlik göbek deliğimde gerilme ve aşırı derece de acı hissediyorım elimle değdiğimde bile acıyor idrar testi yaptım ama çıkmadı ne yapmam lazım hamile olavilirmiyim sizce yardım edin

lütfen biri bana yardım etsin daha adetime 5 gün var fakat kaç haftadır miydemde şişkinlik göbek deliğimde gerilme ve aşırı derece de acı hissediyorım elimle değdiğimde bile acıyor idrar testi yaptım ama çıkmadı ne yapmam lazım hamile olavilirmiyim sizce yardım edin
Basini okuyunca acaba gobek fitigimi dedim arkadasimin oyle cunku gobek fitigi kendisi insaAllah hamilesinizdir bi dra gorunmekte fayda var

Merhaba sonucunuz ne oldu benimde adetime 1 gun var ve gobek deligim hafif agriyor merak ettim ?

Back
X