• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbeğiniz kaçıncı haftada cikti

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim 12. Haftanın icindeyiz göbeğim çok bariz belli oluyor ve geceleri uyuyamıyorum şimdiden sizin göbeğiniz kaçıncı haftada cikti ? Yedinci haftada gitmiştim en son ikiz olma ihtimali olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim 12. Haftanın icindeyiz göbeğim çok bariz belli oluyor ve geceleri uyuyamıyorum şimdiden sizin göbeğiniz kaçıncı haftada cikti ? Yedinci haftada gitmiştim en son ikiz olma ihtimali olabilir mi?
26. Haftada belli olmaya başladı göbeğim çok büyüdü, bacak veya kollar aynı.
Beta değerin yüksek miydi? İkiz gebelik ihtimali iletti mi Dr?

Benim de ikizlerim var ikiz 7.haftada anlaşılıyor zaten biz de o hafta öğrendik
12 haftalıkken ilk gebeliğimde hiç göbeğim yoktu ama ben ilk 16 hafta mütanadiyen kilo veren biriyim bulantı sebebiyle
İkizler 12 haftalıkken az biraz belliydi kilo verdiğim halde.
Sen kilo çok aldıysan göbeğin erken zamanda biraz daha belirgin olmuş olabilir
Takılma böyke şeylere,keyfini çıkar canım

Benim de ikizlerim var ikiz 7.haftada anlaşılıyor zaten biz de o hafta öğrendik
12 haftalıkken ilk gebeliğimde hiç göbeğim yoktu ama ben ilk 16 hafta mütanadiyen kilo veren biriyim bulantı sebebiyle
İkizler 12 haftalıkken az biraz belliydi kilo verdiğim halde.
Sen kilo çok aldıysan göbeğin erken zamanda biraz daha belirgin olmuş olabilir
Takılma böyke şeylere,keyfini çıkar canım
Benim göbeğim belli valla hatta kıyafetler olmuyor sıkıyor 47 kiloydum en son gittiğimde sekiz haftalık tim sağlık ocağında iki kilo almistim

Benim göbeğim belli valla hatta kıyafetler olmuyor sıkıyor 47 kiloydum en son gittiğimde sekiz haftalık tim sağlık ocağında iki kilo almistim
Olabilir ama göbeğin erken büyümesi hep te ikiz gebelik nedeniyle olmuyor,çok merak ediyorsan tekrar git baktır doktoruna
Sağlıkla gelsin canım

Benim 22. Haftada gözle görülür büyümeye başlamıştı.. ama ben çok kilo almışım doktorum öyle söyledi 22. Haftaya kadar 8 kilo almıştım belki de p yüzdendir

Benim 24’ten sonra bariz belirginleşti. Öncesinde çok zayıfsanız ve kilo almaya başladıysanız çıkabilir. Ya da gaz olabilir. Ama bebek olacağını sanmıyorum çünkü ortalama 5 6 cm boyutunda ve 15 20 gr civarında şu anda. Minicik bişey😊 Philips avent’in hamilelik uygulaması var orda boyutu gösteriyor bebeklerin haftasına göre. İsterseniz ordan da takip edebilirsiniz.

Benim hamile olduğum göbeğimden 17-18. haftadan sonra belli oluyordu öncesinde hamileyim dediğimde şaşırıyordu insanlar. İkizlere hamileydim. Sizinki muhtemelen gazdır, bebek daha çok küçük

Şuan göbek sandığınız asıl göbek değil ilk aylarda yaşanan şişkinlik zaten rahminiz daha büyümedi o kadar bebekte cok küçük. 15. Haftada ayva göbeği gibi başlar 17 lerde dışardan belli olabilir oda yapınıza göre ikinci hamilelikte daha çabuk başlıyor büyümeye.

Benim 24’ten sonra bariz belirginleşti. Öncesinde çok zayıfsanız ve kilo almaya başladıysanız çıkabilir. Ya da gaz olabilir. Ama bebek olacağını sanmıyorum çünkü ortalama 5 6 cm boyutunda ve 15 20 gr civarında şu anda. Minicik bişey😊 Philips avent’in hamilelik uygulaması var orda boyutu gösteriyor bebeklerin haftasına göre. İsterseniz ordan da takip edebilirsiniz.
Teşekkür ederim bakacağım 🙂

Şuan göbek sandığınız asıl göbek değil ilk aylarda yaşanan şişkinlik zaten rahminiz daha büyümedi o kadar bebekte cok küçük. 15. Haftada ayva göbeği gibi başlar 17 lerde dışardan belli olabilir oda yapınıza göre ikinci hamilelikte daha çabuk başlıyor büyümeye.
Şişkinlik daha sonra iniyor mu daha 6 haftalık benim kese var ve karnım çok sis

Back
X