Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba bebeğim 1 eylülde doğdu ve göbeği 7 eylülde düştü ben bugün 16 Eylül de böyle kanama gördüm normal mi acaba göbeği kuruydu bugün gördüm bu kanamayı canı acıyor mudur ne yapmam lazım normal mi bu
Kızlar merhaba bebeğim 1 eylülde doğdu ve göbeği 7 eylülde düştü ben bugün 16 Eylül de böyle kanama gördüm normal mi acaba göbeği kuruydu bugün gördüm bu kanamayı canı acıyor mudur ne yapmam lazım normal mi bu
Benim oğlumda da böyle olmuştu,çocuk doktoruna gösterdik gümüş nitratti adı galiba ,kibrite benziyor onu göbeğin deliğine sürdü ,çocuk hiç rahatsız bile olmadı. Kurudu gitti. Götürün bi görsün doktor.
Canım bende de böyle bir durum oldu doktora götürdüm hemen K vitamini iğnesi önerdi bir kaç gün daha bekleyelim kanama durmazsa K vitamini iğnesi vururuz dedi göbek bakım kiti önerdi enfeksiyon kapmasın diye içinde mendiller ve sprey var spreyi mendile sıkıyorsun göbek çevresini siliyorsun onunla göbek üstüne değirmeden