göbek bağını ne yaptınız

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
daha önce soruldumu hatırlayamadım ama bebişlerin göbek bağını naptınız.
Benim kızımın hala duruyo .:) ne yapmak lazım ki

ben 9 eylül üniversitesi dış ticaret fakültesinin bahçesine gömdürdüm ...

ayy biz de aksam bu konuyu konusuyorduk..benim paşamınki de hala duruyor..hatta dalga gectik sanırım evde kalacak bu cocuk:)))))

Gülceksiniz ama benim oğluşumun göbüşü babası tarafında FENERBAHÇE STADININ ÇİMENLERİNE gömüldü delikafadulden

annemler ben küçükken göbek bagımı evin bahcesine gömmüşler. Üzerine de tas gül dikmişler pembesinden hani misss gibi kokar. Kızımız evine baglı olsun güzel huylu güzel olsun diye. ben ortaokula geldigimde dev gibi olmustu gül. cok severdim. hiçte bilmezdim hikayeyi. Derken evi büyütmek için evin önüne inşaat çalışmaları başlamıstı kesmek zorunda kaldılar. Üzüldüm fakat annemlerin bu adeti de cok hosuma gitti.

Evde duruyo halaaa,geçen hatta makarasnı yapdık,taşınırken nası olduysa benim makyaj malzemelerimin içine koymuşuz,benim oğlan makyöz olcak die güldük epeyyyykaydirigubbakcemile3
Babamız camiye atıcakmış dini inançlarıda kuvvetli olsun die :ecrin_bebek:

ben herşeyini sakladığım gibi onu da saklıyorum :asigim:

bende henüz saklıyorum.Eşim camiye gömelim diyo bende bi ünivin bahcesine acaba 2 ye bölüp
birazını camiye birazınıda ünivemi gömsem
suan hala saklancaklar arasında .hamilelik testinin yanında bilgemin göbek bagını görünce içim bi tuhaf oldu ah ah zaman:)

Valla benımkıde duruyor aslında gömemk lazımmıs.Eskiden gömerlermiş..Topraga karıssın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…