GÖBEK BÖLGESİ YAĞLİ OLDUĞU İÇİN KESE GÖRMEK ZORLAŞIRMI ???

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
27
4 gün adet gecikmesi ile HCG yaptırdım 612 çıktı doktor 5 haftalık civarı dedi gözükmeye bilir dedi daha sonra karnımdan ultoroson ile baktı ufacık bişey görünüyor ama göbek bölgen yağlı olduğu için pek anlaşılmadı dedi ve alttan ultoroson istedi .
İdrar ve bir sürü de kan aldı sizce bu olabilir mi doktorun dediği gibi ???
Ve 4 gün gecikme ile 612 HCG değeri normal mi sizce

Çok normal bu değerle karından baksa da göremez ki daha var haftasına HCG sine . O yüzden bekleyin karın yağlanması ayri ancak bu değerle alttan da baksa göremez henüz çok küçük ,bazı Dr lari anlamıyorum gerçekten online eğitimle mezun olmjslar sanki . Tebrik ederim buarada ancak 1hafta 10 gün sonra gitseniz alttan anca görünür

Ayy valla bende bilemedim ki gittim karnımdan baktı kendisi de söyledi doktorum zaten. Daha yeni erken gebelik olduğu için görünmeye bilir ama yine de bakalım dedi kist var dedi ama zararsız bir kist dedi birde ufak bişey görünüyor ama tam anlayamadım alttan ultoroson yapalım dedi pazartesi gidicem .
4 günlük gecikme ile 612 değer normal mi sence

Tabi normla lütfen evham yapmayın kendinize ve yavrunuza yazık :)) sabır biraz zaman geçsin 10 gün sonra gidince hem keseyi görürsünuz içinizde rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…