göbek bölgesinde kıllanma

didemutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
415
15
118
Tunceli
kızlar ben şuan 27+2 gunluk hamılelyım erkek bebek beklıyoruz ve benım şun göbek bolgemde sıyah sıyah aşırı kıllanma oldu.öncekı dr uma sorduğumda geçici bunlar demişti ama dr da muaneneye gıttığımde açmaya bıle çok utanıyorum.sezeryan doğum düşünuyorum ve sezeryana gırmeden göbek bolgemın altındakı kılları temzılemem alzımmı ?nasıl temzılıcem alındığında kalıcı oluyomuş sanırım.çok korkuyorum ya kendımden tıksınmeye başladım göbeğimi sevemıyorum bıle kıllardan erkek gıbı oldum ya.

Napcaz canım bu durumu sen druna sordunmu kaç haftalık hamılesın canım sen?hangı doğum şeklını düşünuyosun

13. haftamdayım ve doktora giderken ben de çekiniyorum her seferinde de diyorum neden böyle oldu diye olur normal diyor...anlamadım ...ben de şimdilik dokunmuyorum...:)))

bendede çok kıllanma oldu kızlar.sire gittiğimde göbek altıma yapıştırtıyorum ama benim göbeğimin yukarıya doğru olan çizgisindede çoğalma oldu onlara dokunmuyorum..ama çok kötü oldu, geçen eşim nolmuş böyle amma tüylenmişsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…