Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben daha 3 aylık hamileyim ama göbeğimde hafif hafif mor çatlaklar oluşmaya başladı mor çatlaklar doğumdan sonra geçer mi gobeginize 'ne sürüyorsunuz??
Lierac jel sür canım sakın ihmal etme nede olsa çatladi deme... Doğumdan sonra da er-yag lazer tedavisi yaptirabilirsin. Ne kadar erken olursa o kadar iyi sonuç veriyor.
Lierac jel sür canım sakın ihmal etme nede olsa çatladi deme... Doğumdan sonra da er-yag lazer tedavisi yaptirabilirsin. Ne kadar erken olursa o kadar iyi sonuç veriyor.
Seansına 300 TL verdim canim. Hastanelerin medikal estetik bölümünden bilgi alabilirsin. Ben doğumdan sonra bile çatlamaya devam ettim çatlak kremini bebek doğduktan sonra bile kullanmak lazımmış :)
kakao yagini kullaniyrm catlak yok amac nemlendirmek ne kullandigin cok da onemli degil bence birkiselnyaglar bebe yagi vazelin catlak icin nemlendiricic kremler bence hepsi olur
Doktorum bebe yağını ve badem yağını önerdi bitkisel bile dense kozmetik hiç birşeyi önermedi kantoronda işe yarıyormuş ben bebe yağı sürüyorum sürekli