Göbek çatlağı (mor çatlaklar)

Seherfaik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
48
35
38
35
Kızlar merhaba ben daha 3 aylık hamileyim ama göbeğimde hafif hafif mor çatlaklar oluşmaya başladı mor çatlaklar doğumdan sonra geçer mi gobeginize 'ne sürüyorsunuz??

Lierac jel sür canım sakın ihmal etme nede olsa çatladi deme... Doğumdan sonra da er-yag lazer tedavisi yaptirabilirsin. Ne kadar erken olursa o kadar iyi sonuç veriyor.

Lierac jel sür canım sakın ihmal etme nede olsa çatladi deme... Doğumdan sonra da er-yag lazer tedavisi yaptirabilirsin. Ne kadar erken olursa o kadar iyi sonuç veriyor.
Bu pazartesi ilk işim o jelden almak peki canım o er yağ lazer fiyatı ne kadar?

Bio oil kullanıyorum en başından. Birde vazelin.
Vazelin sürekli nemli tutuyor. Daha çatlak oluşmadı hiç..

Bu pazartesi ilk işim o jelden almak peki canım o er yağ lazer fiyatı ne kadar?

Seansına 300 TL verdim canim. Hastanelerin medikal estetik bölümünden bilgi alabilirsin. Ben doğumdan sonra bile çatlamaya devam ettim çatlak kremini bebek doğduktan sonra bile kullanmak lazımmış :)

kakao yagini kullaniyrm catlak yok amac nemlendirmek ne kullandigin cok da onemli degil bence birkiselnyaglar bebe yagi vazelin catlak icin nemlendiricic kremler bence hepsi olur

Bİraz da ırsi. Annem de var çatlak. Ben de Olmasın diye çok çabaladım ilk gebeliğim de her gün aksatmadan sürdüm ama sonuç hüsran yine çatladım

Doktorum bebe yağını ve badem yağını önerdi bitkisel bile dense kozmetik hiç birşeyi önermedi kantoronda işe yarıyormuş ben bebe yağı sürüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…