Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbüşünün çatlamaması için doktora gittiğinde ultrason a bakarken ultrason jeli sürüyo ya.. onu silerken bütün karnına sür.çatlak oluşmaz o zaman. badem yağı tüylenme yapar diye duyduğum çin ben ultrason jeli sürdüm karnımda hiç çatlak yok.keşke bacaklarımada sürseymişim
![]()
merak ettim de jeli nereden buluyosun? madem iyi geliyo bende sürim bari![]()
Ufak ufak kaşıntılarım var sanırım göbeğim çatlamaya başlayacakbadem yağının kıllanma yaptığını duydum siz ne önerirsiniz kızlar.
doktora her gittiğimde bebişe ultrasondan bakarken sürüyo ya,ultrasonla muayene bittikten sonra kremi bütün karnıma sürüyordum.. ayrıca almadım yani..bende işe yaradı inşallah sizede yarar![]()
Ufak ufak kaşıntılarım var sanırım göbeğim çatlamaya başlayacakbadem yağının kıllanma yaptığını duydum siz ne önerirsiniz kızlar.
Burada birkaç topikte de cevap olarak yazdım yine yazıyorum canım lierac markasının pytolastil jeli var çatlak önlemede bir numara.bu 3. Hamilelilğim ve tek bir çatlağım yok.oysaki kalçalarim çatlak dolu.genç kızliğımdan kalma.badem yağı,bebe yağı,kakao yağı,vazelin hele hele ultrason jeli ki buna çok güldüm hiçbiri işe yaramaz.üst deriyi yüzeyselolarak nemlendirmekten başka.hele ult.jeli tamamen sudan oluşur nemlendirmez bile.ben genç kızken estetisyenlik okudum deriyle ilgili dersimizde oğrendim derinin katmanlarıvar ve her ürün bu katmanları aşamaz.ama lieracın bu jeli alt katmanlara kadar iniyor ve çatlamayı engelliyor yeni olusmuş taze çatlakları da inceltiyor.ben geçen hafta netten 3 adet sipariş verdim.kapıda ödedim 118 tl.12 sene once cok daha pahalıydı.hamilelik süresince dolu dolu 2,5-3 kutu gidiyor.göğüslere de sürdüğünüzde sarkmayı önlüyor.valla reklam gibi oldu ama çok memnun kaldığım için şiddetle oneriyorum her sorana![]()
Pepuke merhaba,annende de çatlak var mıydı?Annede varsa sende de olur diyolar.Neden yaaa neden nedennn :26:
İşe yarayacaksa hemen alıcam,hamilelik için önden kilo vermeye başladım şu an kalçamda çatlak oldu biraz görünce şok oldum.
Hem şimdi hem hamilelik olursa kullanırım diye düşündüm![]()