Göbek Çektirme!!

basbelasiyim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
20.617
57.202
798
kızlar 13 aylık evlıyım hiç korunmadım ama malesef bebgım gelmedi:43:
Esım test yaptırdı ben butun testlerımı yaptırdım hersey normal ama yumurtam catlamıyor kıst oluyor ama onuda ya adetle yada kendılıgınden atıyorum:(
Annem bıraz ılkel yontemler ıcın basımın etini yiyor illa gobegını cektirelim diye tutturdu bende yapsammı yapmasammı bilemedim:44: Bazende diyorum Allahın işi belki olur:31: sizin bu tür yaşadığınız şeyler vermı varsa bana yardımcı olurmusunuz. Şimdiden allah razı olsun.. İnşallah rabbim şu güzel günlerin hatırına tüm evlat isteyenlerede banada sağlıklı hayırlı uzun omurlu tez vakıtte evlatlar verir..

Son düzenleme:
Ben kadinlar kulubunden gobek ve bel cektirip hamile kaln duydum ama senin zaten yumurtan catlamiyomus onla alakasi yokki o gobegi dusenlee icin ssen sogan kurunu kullan canim kistleri yok ediyo yumurtayi catlatiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göbeğinizin düşüp düşmediğini anlamak için yarım metre bi ip alın ve sırt üst yere uzanın çıplak halde. Eşiniz ipin bi ucunu göbek deliğinize koysun ve bastırarak tutsun. Diğer ucunu da göğsünüzün ucuna koysun ve iki göğsünüzü de böyle ölçsün ve eğer biri diğerinden kısaysa göbeğinizin o tarafı düşmüş demektir. Eğer öyleyse baş parmağını göbek deliğinin içine koyup bastırsın belki biraz acır ama kısa olan tarafa doğru çevirip çeksin 3 kere sonra tekrar ölçersiniz geçer inşallah.
Olabilir herkes öyle diyor. Zaten göbeğiniz düşmüşse sabah kalktığınızda mideniz falan bulanıyordur...

Ben kadinlar kulubunden gobek ve bel cektirip hamile kaln duydum ama senin zaten yumurtan catlamiyomus onla alakasi yokki o gobegi dusenlee icin ssen sogan kurunu kullan canim kistleri yok ediyo yumurtayi catlatiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kullandım kıstım gıttı ama sonrakı ay yıne oldu bılmıyorum napıcam:44:

Göbeğinizin düşüp düşmediğini anlamak için yarım metre bi ip alın ve sırt üst yere uzanın çıplak halde. Eşiniz ipin bi ucunu göbek deliğinize koysun ve bastırarak tutsun. Diğer ucunu da göğsünüzün ucuna koysun ve iki göğsünüzü de böyle ölçsün ve eğer biri diğerinden kısaysa göbeğinizin o tarafı düşmüş demektir. Eğer öyleyse baş parmağını göbek deliğinin içine koyup bastırsın belki biraz acır ama kısa olan tarafa doğru çevirip çeksin 3 kere sonra tekrar ölçersiniz geçer inşallah.
Olabilir herkes öyle diyor. Zaten göbeğiniz düşmüşse sabah kalktığınızda mideniz falan bulanıyordur...

konunun icine konu acmis gibi olmuym da benm 2 haftadir karnim cok siddetli agriyor bide acaip midem bulaniyor gobegm dusmus olabilirmi ?

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

cok saol canım yapamam ama olcerım en azından:16:

konunun icine konu acmis gibi olmuym da benm 2 haftadir karnim cok siddetli agriyor bide acaip midem bulaniyor gobegm dusmus olabilirmi ?

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Evet düşmüş olabilir bu yüzden birisi anlattigim şekilde olcsun gobeginizi zaten hemen anlarsınız. Ağır falan kaldırınca düşüyor maalesef
cok saol canım yapamam ama olcerım en azından:16:

Rica ederim ;)

Sabah ac karnina bas parmaginizi gobek deliginize bastirin eger dusuk degilse atmasi lazim yom dusukse parmaginizi gobek deliginizin sag tarfina sol tarafina asa ve yukarisinda gezdirin dusuk olan gobek buralarda atabilir ceken kiside zaten bunu kontrol eder dusuk olmayan bi gobegi cekmez sanirim bende cektirmistim zamanin da cok bisi degil gecmis olsun ama 3 gun agir isleri yapmaktan kacinin.

Sabah ac karnina bas parmaginizi gobek deliginize bastirin eger dusuk degilse atmasi lazim yom dusukse parmaginizi gobek deliginizin sag tarfina sol tarafina asa ve yukarisinda gezdirin dusuk olan gobek buralarda atabilir ceken kiside zaten bunu kontrol eder dusuk olmayan bi gobegi cekmez sanirim bende cektirmistim zamanin da cok bisi degil gecmis olsun ama 3 gun agir isleri yapmaktan kacinin.

cok saol canım Allah saglıklı dogum versın:16:

Back
X