göbek çizgisi hamilelik belirtisi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecedrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büyük ihtimalle hamilesin canım adetine 2 gün kala test yapsan doğru sonuç alırsın büyük ihtimalle 💖
bana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum🌸

bana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum🌸
Bu arada benimde belirtilerim cok erken oldu hatta yumurtlamadan hemen sonra bel ağrisi basladi normalde hic olmazdi bi hafta boyunca sürdü göbek cizgisi akinti falan da oldu bende kan verdim 1 cikti ondan bi hafta sonra tekrar kan verdim 17 cikti yani 1 cikti diye ümitsizliğe kapilma daha çok erken cünkü 😇

Ben de aynı şekilde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah sana da bana da. 2 kez olunca artık genetik test için kan verdik eşimle ama 2 ay sonra çıkacakmış. Ben tatilde olduğum için hemen öğreneyim ona göre davranayım diye adetime 4 gün kala kan verdim eğer kan vermesem hiç anlamayacaktım kimyasal gebelik geçirdiğimi çünkü reglim gününde oldu ve her zamanki gibiydi acaba bunu her kadın yaşabiliyor da erkenden test yaptırmadıkları için mi fark etmiyorlar yani böyle olduğuna inanmak istiyorum çünkü erkenden test yapmasam benim de hiç haberim olmayacaktı
Sanirim benim reglim geciktigi icin çok sancili geçti. Aslinda çoğu kadin kimyasal geçirdiğini bile fark etmiyomus . Siz genetik testi özelde mi yaptirdiniz

Back
X