Göbek çizgisi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar normalde gobegimde cizgi yoktu bugun fark ettim silik gobegime uzanan çizgi var ama ben adet oldum sizce üstüne mi görüyorum hamile olma ihtimalim var mı? Bilen arkadaslar varsa yardımcı olurmusunuz?

Kızlar normalde gobegimde cizgi yoktu bugun fark ettim silik gobegime uzanan çizgi var ama ben adet oldum sizce üstüne mi görüyorum hamile olma ihtimalim var mı? Bilen arkadaslar varsa yardımcı olurmusunuz?
bence bu kadar kafanıza takmayın, göbek çizgisinden filan değil sadece Allah 'ol' dediği zaman olur. Her nasip vaktine esirmiş, akışına bırakın herşeyin yoluna girdiğini göreceksiniz

bence bu kadar kafanıza takmayın, göbek çizgisinden filan değil sadece Allah 'ol' dediği zaman olur. Her nasip vaktine esirmiş, akışına bırakın herşeyin yoluna girdiğini göreceksiniz

Haklısınızda ilk defa oldu ondan dedim merak ettim normlde yoktu çizgi :) Coçuk olmayınca işte herseye takysn istiyosun elinde olmuyor ki cnm maalesef

ben 24. haftadayım. hala çizgi yok. bu kadar erken çıkanı da hiç duymadım.

ben 24. haftadayım. hala çizgi yok. bu kadar erken çıkanı da hiç duymadım.
Birkac yerde okumustum erken çıkan da oluyomus teyid etmek icin yazdım erken çıkan varsa diye.

Haklısınızda ilk defa oldu ondan dedim merak ettim normlde yoktu çizgi :) Coçuk olmayınca işte herseye takysn istiyosun elinde olmuyor ki cnm maalesef
sen bilirsin tabi canım böle yaptıkça insan daha bir strese giriyor kendimden biliyorum o yüzden dedim, akışına bıraktım ben gerisi geldi zaten şükür ..

sen bilirsin tabi canım böle yaptıkça insan daha bir strese giriyor kendimden biliyorum o yüzden dedim, akışına bıraktım ben gerisi geldi zaten şükür ..

Zaten ben bu ay tutmayınca ümidi kestim göbegi görünce umut oldu demekki degilmis kısmet bende artık araştrmcm bakmcm bebekle ilgli nasip kısmet

Zaten ben bu ay tutmayınca ümidi kestim göbegi görünce umut oldu demekki degilmis kısmet bende artık araştrmcm bakmcm bebekle ilgli nasip kısmet
buralara fazla takılma canım farklı şeyler yapmaya çalış aklından çıkarmaya çalış dua et, inşaAllah en hayırlı şekilde en güzel zamanda olur bebişin

buralara fazla takılma canım farklı şeyler yapmaya çalış aklından çıkarmaya çalış dua et, inşaAllah en hayırlı şekilde en güzel zamanda olur bebişin
Bende onu düşüyodum bu siteye girdigimde bebege daha çok yogunlasyrm gercekten guzel site ara veriyim girmiyim bir sure karar verdim canim ins bebegim olur :) amin canim sagol dediklerin icin :)

Bende onu düşüyodum bu siteye girdigimde bebege daha çok yogunlasyrm gercekten guzel site ara veriyim girmiyim bir sure karar verdim canim ins bebegim olur :) amin canim sagol dediklerin icin :)
senin için ben de dua ederim canım merak etme, içini rahat tut Allah'a güven ..

senin için ben de dua ederim canım merak etme, içini rahat tut Allah'a güven ..
Canım ALLAH razı olsun senden gercekten:) ins tutar ilk bebegim olcak esimde istiyor olmuyor yada cok takiyorum ondn senin kaç çocugun var canm ?

Seni anlıyorum inan bana kafana takmadığin an bi bakmissinki hamilesin ben ikinci bebegimde oyle bir kafama takmistimki illa hemen olsun diye doktora gittim sorunmu var diye baktirdim yok hersey temiz tabi bu arada devamli internette arastiriyorum kafam oluyo bi dunya

6 ay boyunca olmadi cok uzuldum aman be dedim olmayacak heralde biraktim dusunmeyi ama korunmuyorduk iki ay adet olmadim tabi ihtimal vermiyorum hamile olduguma arada bi kac gun kanamada olunca tmm dedim kesin yok neden duzgun adet olmuyorum diye doktora gittigimde hamile oldugumu ogrendim hemde 2.5 3 aylik civariydi bebegim :)

Rabbim mubarek cuma gunu hurmetine sana ve isteyen herkese nasib etsin insallah

maşallah canım ya 3 ay da öğrenmişsin ya bende takmıcam artık akışına bıraktım karar verdim yoksa üzülen ben oluyorum :) inş sağlıklı uzun ömürleri olur bebeğinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…