Göbek çizgisi miRegl olmama 3/4 gün var ve göbek çizgim olduğunu fark ettim bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz
Göbek çizgisi miilk defa duydum o çizgi hamileliğin çok çok ileri dönemlerinde çıkıyor
benim çocukluğumdan veri vae o çizigi
Evet var öyle bşy. Ama şöyleki gebelik hormonu yükseldikçe koyulaşır bu sebeple şu anda bir farklılık olmaz.
Ben de ilk defa duydum.İnşallah en yakın zamanda kucağınıza alırsınızÖnceden var mıydı bilmiyorum ama daha yeni farkettim nadiren de olsa gebeliğin ilk aylarında belirebiliyormuş merak ettim sormak istedim
Ben de ilk defa duydum.İnşallah en yakın zamanda kucağınıza alırsınız
Ben daha yeni farkettim aslında eşim fark ettiBenim koyu ve hep var
Bende hep koyulaşır ama karın artık belli olmaya başlayıncaAraştırdığımda nadiren de olsa ilk aylarda çıkabiliyormuş o yüzden sormak istedim yaşayan birileri var mı diye normalde bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum
Genelde belirti aradığımız için vücudu yeni keşfediyoruz ondan olabilir yeni farketmenuzBen daha yeni farkettim aslında eşim fark etti
Bende hep koyulaşır ama karın artık belli olmaya başlayınca
Olabilir ama düşünmeden edemedim sizin de fikrinizi almak istedimGenelde belirti aradığımız için vücudu yeni keşfediyoruz ondan olabilir yeni farketmenuz
4 gün var dahaaaaaaGününüz ise kaset test yapın inşallah çıkar
Ay inşallahhhhHiç acele etmeyin az kalmış inşallah güzel haberinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?