Göbek deliği ağrısı ve vajinada batma şeklinde agrilar

Emineiiiiiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
49
10
6
28
Bat 22 Ocak. 8 Ocak yumurtlamadan tarihim. Önemli günleri değerlendirdik. Bugün göbek deliğim ağrımaya başladı. Şimdi de vajina kısmında batmalar var. Regl tarihlerim düzenli. 28-30 günde bir olurum. Hamilelik belirtisi diyebilir miyiz bunlara?

Bat 22 Ocak. 8 Ocak yumurtlamadan tarihim. Önemli günleri değerlendirdik. Bugün göbek deliğim ağrımaya başladı. Şimdi de vajina kısmında batmalar var. Regl tarihlerim düzenli. 28-30 günde bir olurum. Hamilelik belirtisi diyebilir miyiz bunlara?
İlk bebeğimde göbeğim düştü zannettim hamileymişim😂😂

Yaa :KK70: peki regle kaç gün kala göbek ağrısı yaşadınız ve kaç gün sürdü bu ağrı? Diğer belirtileriniz nelerdi? Beni aydınlatır misiniz
Yumurtlamadan sonraydı kaç gün ağrıdı bilmiyorum ama kan testinde hamile olunca 1 hafta sonra doktora gittim hocam benim tek belirtim göbeğim ağrıyordu dedim hala da ağrıyo bebekle alakalı bi sorun mu var demiştim o da hayır rahme giden damarlar göbekten geçiyor ondan ağrı oluşuyor demişti

Yumurtlamadan sonraydı kaç gün ağrıdı bilmiyorum ama kan testinde hamile olunca 1 hafta sonra doktora gittim hocam benim tek belirtim göbeğim ağrıyordu dedim hala da ağrıyo bebekle alakalı bi sorun mu var demiştim o da hayır rahme giden damarlar göbekten geçiyor ondan ağrı oluşuyor demişti
Yaa hadi bakalım. Daha regle 7 gün falan var. Kan testini kaç gün kala yapsam? Ya da erken gebelik testini?

Merhabalar,

Son durumunuzla alakalı bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Bende de göbek deliği yanması mevcut şuanda.

Merhabalar,

Son durumunuzla alakalı bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Bende de göbek deliği yanması mevcut şuanda.
Hamileymişim. Şuan 4+6 haftalık. Reglime 4 gün kala kan verdim 0 çıktı. Doktor dedi kesinlikle bebek yok. Ben de ilaç attım ağır işler yaptım falan. Sonra reglim 2 gün gecikince şüphelendim. Elimde hiç hamilelik testi yokru ovulasyon testi yapayım dedim ama o kadar ümitsiz bir şekilde yaptım ki. Anında kıpkırmızı iki tane çizgi çıktı. Çok heyecanlandim hemen aşağı inip iki tane hamilelik testi aldım. Akşama doğru test yapmama tagmen testler iki tane koyu çizgi şeklinde belirdi. Çok sevindim 🤲🏼 regle yakin zaten sol kasıkta iğne iğne batmalar oluyordu işlerime engel olacak kadar on sn ağrı yapıp geçiyordu. Zaten göbek deliğim iki gün ağrıdı geçti. En erken belirtim o oldu yani. Çok şükür keseyi gördük sıra bebeği ve kalp atışlarını görmekte. İnşallah siz de hamilesinizdir

Çok sevindim. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
Benim de
Son reglimin ilk günü 18.12.2022
20.01.2023 tarihinde beta-hCG 63,41
24.01.2023 tarihinde beta-hCG 121,02
27.01.2023 tarihinde beta-hCG 132 çıktı devlet hastanesinde verdim tahlil. Doktor düşmesini bekleyeceksin yüksel ihtimal kimyasal gebelik dedi ve kanama leke hiçbir şey yok. Dünden beri de göbek deliğimde yanma mevcut arama kısmına yazınca sizin yazınıza denk geldim sormak istedim.

Çok sevindim. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
Benim de
Son reglimin ilk günü 18.12.2022
20.01.2023 tarihinde beta-hCG 63,41
24.01.2023 tarihinde beta-hCG 121,02
27.01.2023 tarihinde beta-hCG 132 çıktı devlet hastanesinde verdim tahlil. Doktor düşmesini bekleyeceksin yüksel ihtimal kimyasal gebelik dedi ve kanama leke hiçbir şey yok. Dünden beri de göbek deliğimde yanma mevcut arama kısmına yazınca sizin yazınıza denk geldim sormak istedim.
Benim pazartesi günü HCG 230 çıktı. Cumartesi günü de yaptım 964 çıktı. Yani artışı güzel dedi doktor. Ama sizin artış iyi değil gibi. İnşallah birden yükselerek devam eder ya. Güzel duanız için de teşekkür ederim

Benim pazartesi günü HCG 230 çıktı. Cumartesi günü de yaptım 964 çıktı. Yani artışı güzel dedi doktor. Ama sizin artış iyi değil gibi. İnşallah birden yükselerek devam eder ya. Güzel duanız için de teşekkür ederim
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. Ben de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏

Back
X