S suskunftm Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 51 0 6 35 İstanbul 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suskunftm #1 arkadaşlar bugun göbek delıgımden kremsı sarıya yakın akıntı geldi ve çok kokuyordu sebebı ne olabılır benım gıbı olan varmııı
arkadaşlar bugun göbek delıgımden kremsı sarıya yakın akıntı geldi ve çok kokuyordu sebebı ne olabılır benım gıbı olan varmııı
listeria Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 979 616 158 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suskunftm #2 suskunftm .!.: arkadaşlar bugun göbek delıgımden kremsı sarıya yakın akıntı geldi ve çok kokuyordu sebebı ne olabılır benım gıbı olan varmııı Genişletmek için tıkla... Evet gobek deligindeki kil donmesinden olur o akinti. Ben 2 kez ameliyat oldum. Acilen genel cerraha görün
suskunftm .!.: arkadaşlar bugun göbek delıgımden kremsı sarıya yakın akıntı geldi ve çok kokuyordu sebebı ne olabılır benım gıbı olan varmııı Genişletmek için tıkla... Evet gobek deligindeki kil donmesinden olur o akinti. Ben 2 kez ameliyat oldum. Acilen genel cerraha görün
S suskunftm Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 51 0 6 35 İstanbul 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suskunftm #3 kıl yok ama canımm ya benım oncedende gelırdı ama onemsemezdım smdı hamıle olunca onla alakalımıdır dıe merak ettım
kıl yok ama canımm ya benım oncedende gelırdı ama onemsemezdım smdı hamıle olunca onla alakalımıdır dıe merak ettım
listeria Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 979 616 158 18 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suskunftm #4 suskunftm .!.: kıl yok ama canımm ya benım oncedende gelırdı ama onemsemezdım smdı hamıle olunca onla alakalımıdır dıe merak ettım Genişletmek için tıkla... Hayatim kıl olup olmadigini nerden biliyosun?? Kıl donmesi icerde olur zaten benimde gozuken bisey yoktu. Kil donmesi yoksa bile sen yinede bi genel cerraha gorun Allah korusun ciddi bisey olmasin
suskunftm .!.: kıl yok ama canımm ya benım oncedende gelırdı ama onemsemezdım smdı hamıle olunca onla alakalımıdır dıe merak ettım Genişletmek için tıkla... Hayatim kıl olup olmadigini nerden biliyosun?? Kıl donmesi icerde olur zaten benimde gozuken bisey yoktu. Kil donmesi yoksa bile sen yinede bi genel cerraha gorun Allah korusun ciddi bisey olmasin