Doğuma Hazırlık Göbek deliğine göre cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Merhaba hanimlar merak ettigim bi durum var ilk cocugun göbek deligi yukari dogru bakarsa iknci dogacak cocuk erkek asagi bakarsa kizin olur diolar sizcede varmı böyle bişey test eden ve doğru çıkan var mı merak ettim resimde ki örnek aşağı doğru bakio yukarı yöne bakanı tahmin edersiniz artık teşekkürler şimdiden cevaplar için:)

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 1.081
Merhaba hanimlar merak ettigim bi durum var ilk cocugun göbek deligi yukari dogru bakarsa iknci dogacak cocuk erkek asagi bakarsa kizin olur diolar sizcede varmı böyle bişey test eden ve doğru çıkan var mı merak ettim resimde ki örnek aşağı doğru bakio yukarı yöne bakanı tahmin edersiniz artık teşekkürler şimdiden cevaplar için:)

Bu göbek nereye bakıyor ? :)))

Yani bu teoriye göre tam tersi sizde tutmamis:) ilk oğlumda yukarı yöne bakiodu arkası erkek dediler ve oğlum oldu gerçekten bunda da yukarı yöne bakio da acaba mi dedim
Evet tutmadi. Ortanca kardesimin gobek deliginin yonunu bilmiyorum ama diger kardesimde erkek :D Genetik bisey o anneden babadan kalıtımsal ne gelirse artik. Bence bi sonraki cocukla alakasi yok :)

Back
X