Hayir bekarım göbek düşmesi denilen bişey var göbeğin kayması sağa sola aşağıya doğru kayması göbek düşmesi var bende ağır kaldırmadan dolayı duauyor göbek ve bı teyze var sürekli ona cektiriyorum göbeğimi sizce ara kanamalar göbek düşmesinden mi olur diye sormuştumBebegin gobek kordonundan mi bahsediosunuz
Peki herhangi bir ağrı kabızlık falanda oluyormu ve bir de nasıl düzeltiyor kendimi düzeltiyor yoksa doktora falan gidiyormu tıpta öyle bişey yok diyorlar piskolojik diyip gönderiyorlarOlabilir kaynanamda da var çok iş tutunca ve ağır kaldırınca düşüyor göbeği ve kanama yapıyor onda
Ilk defa duyyorum cok saskinim. Gobek nasi dusebilir allah allahHayir bekarım göbek düşmesi denilen bişey var göbeğin kayması sağa sola aşağıya doğru kayması göbek düşmesi var bende ağır kaldırmadan dolayı duauyor göbek ve bı teyze var sürekli ona cektiriyorum göbeğimi sizce ara kanamalar göbek düşmesinden mi olur diye sormuştum
ben de ilk defa duyuyorum. nasıl düşüyor bu göbek anlamış değilim.Ilk defa duyyorum cok saskinim. Gobek nasi dusebilir allah allah
doktorlar böyle bişey yok diyorlarsa lütfen diğer şeylere inanmayın. sonra başka şeyler yaptırarak kendinize zarar verirsiniz.Peki herhangi bir ağrı kabızlık falanda oluyormu ve bir de nasıl düzeltiyor kendimi düzeltiyor yoksa doktora falan gidiyormu tıpta öyle bişey yok diyorlar piskolojik diyip gönderiyorlar
Kayınbabam biliyor yöntemini ya da kırıkçı çıkıkçı koca karılar var ona gidiyor onlar düzeltiyor kabızlığı bilmiyorum o kadar konuya vakıf değilimPeki herhangi bir ağrı kabızlık falanda oluyormu ve bir de nasıl düzeltiyor kendimi düzeltiyor yoksa doktora falan gidiyormu tıpta öyle bişey yok diyorlar piskolojik diyip gönderiyorlar
Benim bildiğim diğer adı göbek fıtığı ve ağır kaldırdıkça fıtığın kayması sonucunda oluşan bir takım şikayetlere göbek düşmesi deniyor yanlış da biliyor olabilirim doğruluğunu savunmuyorum kulaktan dolma bir bilgiben de ilk defa duyuyorum. nasıl düşüyor bu göbek anlamış değilim.
doktorlar böyle bişey yok diyorlarsa lütfen diğer şeylere inanmayın. sonra başka şeyler yaptırarak kendinize zarar verirsiniz.
EvetBenim bildiğim diğer adı göbek fıtığı ve ağır kaldırdıkça fıtığın kayması sonucunda oluşan bir takım şikayetlere göbek düşmesi deniyor yanlış da biliyor olabilirim doğruluğunu savunmuyorum kulaktan dolma bir bilgi
Doktora gittim ve tıpta böyle bişey yok deniliyor yaşlı teyzeler var bu işten anlayan fıtık gibi göbeği çekiyorlar ve göbek merkeze geri geliyor bugün duzellti teyze ve şuan kanamam durdu bundan tekrar bı kaç ay önce hastaneye 3kez gitmsjtim hep doktorum bı problem olmadığını söylemişti rahmimde sorun yok ben bu kanamaların göbek düşmesinden olduğunu düşünüyorum rahme baskı yapılıyor diye sanırım ondan yani gittim yoksa doktora canimDoktora gitmeniz gerekiyor. Kanamanız var neyi bekliyorsunuz?
Bahsettiğiniz durumu yaşayan birkaç kişi tanıyorum ama onlarda kanama vs olmadı. Hatırladığım kadarıyla bulantı, baş dönmesi ve sancı gibi semptomlar vardı. Tekrarlayan bir durum olması can sıkıcı. Umarım bir daha yaşanmaz. Geçmiş olsun.Doktora gittim ve tıpta böyle bişey yok deniliyor yaşlı teyzeler var bu işten anlayan fıtık gibi göbeği çekiyorlar ve göbek merkeze geri geliyor bugün duzellti teyze ve şuan kanamam durdu bundan tekrar bı kaç ay önce hastaneye 3kez gitmsjtim hep doktorum bı problem olmadığını söylemişti rahmimde sorun yok ben bu kanamaların göbek düşmesinden olduğunu düşünüyorum rahme baskı yapılıyor diye sanırım ondan yani gittim yoksa doktora canim
Evet göbegin kaydığı yöne doğru septomlar değişiyor benim sola ve aşağıya olduğu için bagirsaklarimi etkilediği için kabız oluyorum ve sanırım rahmime baskı yapıldığı için de kanamam oluşuyor.tesekur ederimBahsettiğiniz durumu yaşayan birkaç kişi tanıyorum ama onlarda kanama vs olmadı. Hatırladığım kadarıyla bulantı, baş dönmesi ve sancı gibi semptomlar vardı. Tekrarlayan bir durum olması can sıkıcı. Umarım bir daha yaşanmaz. Geçmiş olsun.
Evet göbegin kaydığı yöne doğru septomlar değişiyor benim sola ve aşağıya olduğu için bagirsaklarimi etkilediği için kabız oluyorum ve sanırım rahmime baskı yapıldığı için de kanamam oluşuyor.tesekur ederim
Merhabalar bu gittiğiniz teyze nerde acabaDoktora gittim ve tıpta böyle bişey yok deniliyor yaşlı teyzeler var bu işten anlayan fıtık gibi göbeği çekiyorlar ve göbek merkeze geri geliyor bugün duzellti teyze ve şuan kanamam durdu bundan tekrar bı kaç ay önce hastaneye 3kez gitmsjtim hep doktorum bı problem olmadığını söylemişti rahmimde sorun yok ben bu kanamaların göbek düşmesinden olduğunu düşünüyorum rahme baskı yapılıyor diye sanırım ondan yani gittim yoksa doktora canim
DiyarbakırMerhabalar bu gittiğiniz teyze nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?