Göbek kayması

Simoda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
14
3
36
44
Merhabalar 2 haftaya yakın mide karın bölgemde şiddetli ağrı var daha öncede başıma gelmişti göbek kayması şimdi yine aynı belirtiler var.İzmir de bu işle ilgilenen kimseyi bulamıyorum.Varsa bir bildiğiniz lütfen benimle iletişime geçer misiniz?

Doktorsuz tüm yapılan bu saçmalıklara çok gülüyorum.

Bizim burda göbek düşmesi derler köy ebeleri yapardı onu, benim nenemde çok göbek gecekwrdi göbek kısmında nabız gibi elini çöktüğünüzde nabız gibi atan bir yer oluyor onu tam göbek deliğinin altına gelene kadar göbek deliğine doğru ovalayın, sabah aç karna yapin ama daha rahat hissedersiniz( kolay ovalamak için Krem yağ falan süre bilirsiniz)

Tıpta göbek fıtığı deniyor bende doktora gitmiştim . İnanıyorsanız koca karı işi yaptırabilirsiniz demişti .

Merdivenden atlayarak inin sabahları aç karnına biraz da masaj yapın göbek yerinde atıyor

Doktorsuz tüm yapılan bu saçmalıklara çok gülüyorum.
Bende öyle düşünüyordum ama ben kendi hastaligimdan şahit oldum gitmediğim hastane kalmadı yuruyemiyecek durumdaydim gerçekten yuruyemiyirdum.apantisin şişmiş dediler gaz var dediler bunlarda araştırma hastanesi ilaçlar.icitim.fayda etmedi yine bir hafta devam.etti.ilaclar bitti benim ağrılarım.şiddetlenmis.ve.yuruyemiyordum takı.bi.isini.bilen bir kişiyi.getirdwnw.kadar bardak çektiler bana icin.ates alarak ve bir gün boyu yattım sonuç iyileştim rabbim.kimseyi sağlıgiyla sinamisi .normal.bir.sey.gibi.gozukebilir.inanin.yuruyemiyordum hareketin çok kısıtlıydı. Anlayacağınız eğik bir şekilde yürüyordum

Takla atarak yerine geldiğini duymuştum ben de. Ne kadar doğru bilmem.

Evet bunu masaj yağı ile yaptım ama geçiremedim bu durumdan anlayan birini bulmaya çalışıyorum ama çevremde yok teşekkür ederim bilgi için

Şu an ben öyleyim günlük yaşamımı etkilemiş durumda maalesef sizede geçmiş olsun

Şu an ben öyleyim günlük yaşamımı etkilemiş durumda maalesef sizede geçmiş olsun

Merhabalar bende izmirde yaşiyorum bizde aynı sorun oluyor bizim aile bende olmak üzere , göbek düşmesi deriz ve getirmesı çok kolaydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…