Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendince haklı olabilirsin daha önce deneyimlediğim için gerçekliğini biliyorum herkesin kendi düşüncesi saygı duyarımDoktorsuz tüm yapılan bu saçmalıklara çok gülüyorum.
Bende öyle düşünüyordum ama ben kendi hastaligimdan şahit oldum gitmediğim hastane kalmadı yuruyemiyecek durumdaydim gerçekten yuruyemiyirdum.apantisin şişmiş dediler gaz var dediler bunlarda araştırma hastanesi ilaçlar.icitim.fayda etmedi yine bir hafta devam.etti.ilaclar bitti benim ağrılarım.şiddetlenmis.ve.yuruyemiyordum takı.bi.isini.bilen bir kişiyi.getirdwnw.kadar bardak çektiler bana icin.ates alarak ve bir gün boyu yattım sonuç iyileştim rabbim.kimseyi sağlıgiyla sinamisi .normal.bir.sey.gibi.gozukebilir.inanin.yuruyemiyordum hareketin çok kısıtlıydı. Anlayacağınız eğik bir şekilde yürüyordumDoktorsuz tüm yapılan bu saçmalıklara çok gülüyorum.
Evet bunu masaj yağı ile yaptım ama geçiremedim bu durumdan anlayan birini bulmaya çalışıyorum ama çevremde yok teşekkür ederim bilgi içinBizim burda göbek düşmesi derler köy ebeleri yapardı onu, benim nenemde çok göbek gecekwrdi göbek kısmında nabız gibi elini çöktüğünüzde nabız gibi atan bir yer oluyor onu tam göbek deliğinin altına gelene kadar göbek deliğine doğru ovalayın, sabah aç karna yapin ama daha rahat hissedersiniz( kolay ovalamak için Krem yağ falan süre bilirsiniz)
Şu an ben öyleyim günlük yaşamımı etkilemiş durumda maalesef sizede geçmiş olsunBende öyle düşünüyordum ama ben kendi hastaligimdan şahit oldum gitmediğim hastane kalmadı yuruyemiyecek durumdaydim gerçekten yuruyemiyirdum.apantisin şişmiş dediler gaz var dediler bunlarda araştırma hastanesi ilaçlar.icitim.fayda etmedi yine bir hafta devam.etti.ilaclar bitti benim ağrılarım.şiddetlenmis.ve.yuruyemiyordum takı.bi.isini.bilen bir kişiyi.getirdwnw.kadar bardak çektiler bana icin.ates alarak ve bir gün boyu yattım sonuç iyileştim rabbim.kimseyi sağlıgiyla sinamisi .normal.bir.sey.gibi.gozukebilir.inanin.yuruyemiyordum hareketin çok kısıtlıydı. Anlayacağınız eğik bir şekilde yürüyordum
Şu an ben öyleyim günlük yaşamımı etkilemiş durumda maalesef sizede geçmiş olsunBende öyle düşünüyordum ama ben kendi hastaligimdan şahit oldum gitmediğim hastane kalmadı yuruyemiyecek durumdaydim gerçekten yuruyemiyirdum.apantisin şişmiş dediler gaz var dediler bunlarda araştırma hastanesi ilaçlar.icitim.fayda etmedi yine bir hafta devam.etti.ilaclar bitti benim ağrılarım.şiddetlenmis.ve.yuruyemiyordum takı.bi.isini.bilen bir kişiyi.getirdwnw.kadar bardak çektiler bana icin.ates alarak ve bir gün boyu yattım sonuç iyileştim rabbim.kimseyi sağlıgiyla sinamisi .normal.bir.sey.gibi.gozukebilir.inanin.yuruyemiyordum hareketin çok kısıtlıydı. Anlayacağınız eğik bir şekilde yürüyordum
Merhabalar bende izmirde yaşiyorum bizde aynı sorun oluyor bizim aile bende olmak üzere , göbek düşmesi deriz ve getirmesı çok kolaydırMerhabalar 2 haftaya yakın mide karın bölgemde şiddetli ağrı var daha öncede başıma gelmişti göbek kayması şimdi yine aynı belirtiler var.İzmir de bu işle ilgilenen kimseyi bulamıyorum.Varsa bir bildiğiniz lütfen benimle iletişime geçer misiniz?![]()
Geçmiş olsun şisede bir an önce çaresi bulacak birininarastirip bulun şifa versin rabbimŞu an ben öyleyim günlük yaşamımı etkilemiş durumda maalesef sizede geçmiş olsun