Piercing, Hızma Gobek piercingim var etrafi surekli kabuk bagliyor

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Bu yil nisan ayinda deldirdim gobegimi yazin denize girip ciktigimda genelde iltihap kapti etti surekli kabuk bagliyor yara icinde kaniyip duruyor kuruyan deri piercing e yapisiyor ve ben hareket ettigimde deri kopuyor canim yaniyo haliyle... Etrafi hep kipkirmizi yara gibi gozukuyor bu normal mi? Herkesin cok guzel gozukuyo benim niye boyle? arada bi korse kullaniyorum 1 2 aydir ama kullanmadigim zaman da durum degismiyo :30: ne yapmam gerektigini bilen var mi :14:

Bu yil nisan ayinda deldirdim gobegimi yazin denize girip ciktigimda genelde iltihap kapti etti surekli kabuk bagliyor yara icinde kaniyip duruyor kuruyan deri piercing e yapisiyor ve ben hareket ettigimde deri kopuyor canim yaniyo haliyle... Etrafi hep kipkirmizi yara gibi gozukuyor bu normal mi? Herkesin cok guzel gozukuyo benim niye boyle? arada bi korse kullaniyorum 1 2 aydir ama kullanmadigim zaman da durum degismiyo :30: ne yapmam gerektigini bilen var mi :14:

Ben altın yaptırdım kendime. benim cildim de hassas. 5 bucuk senedir mis gibi:)) yazın bikini giyersem altın olmayandan bi günlük takıyorum akşamına hemen çıkarıyorum.
Küçük halka altın küpen varsa onu dene derim.

Aa iyi ki acmisim konuyu o zaman basitmis cozumu :) cok rahatsiz edici bir durum spor yaparken bile acitiyor cok tesekkur ederim:46:

rica ederim. Benimkinde hatta nişanlımın ve benim harflerim var. bana bıkınca çıkarırsın dedi :))) halen bıktığım yok :)))

bir de yara kremi felan kullan da iyice mikrop kapmasın :( iltihaplanır felan da :(

Furacin ya da furicin kullan ben de yaklaşık 8 yıldır var. ilk başlarda ben de de oldu ama ben dikkat etmediğimden oldu hemen suya girdim özen göstermedim bu kremlerden birini kullandım (kutusu beyaz mavi olan)1 hafta içinde iyleşti bir daha da yara olmadı. geçmiş olsun

Back
X