Göbek problemii

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
Merhaba kızlarrr 158 boyum 60 kiloyum.. ideal kilom 49 ama benım aşırı derecede göbeğim var.. napmalıyım erıtmek ıcın nasıl bır dıyet onerırsınız suan aşagıdakı dıyete basladım :/

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
:25::25::25:

canim.. bu diyet listesi hic ama hic iyi degil.
bi kere diyet'deyken meyve yememen daha iyi olur.. cünki meyvenin icerisinde kendi sekeri var.. yesil elma haric öteki meyvelerden uzak durmalisin. benimde göbek sorunum var 169 boyundayim ve 62 kiloyum.. daha yeni düstüm bu kiloya ben 73 kiloydum ve 4 ay icerisinde 11 kilodan kurtuldum.. bizim burada almanyada "dez" diye bir ilac var onunla basladim diyete ve gercekten faydasini gördüm.. bi ara televizyonlarda reklamlarda cikiyordu.. satin alina biliyordu hic gördünmü bilmiyorum..

patates, makarna, beyaz ekmek türü seylerdende uzak durmalisin.. patates'i yedikten sonra vücuda sekere dönüsüyormus.

ben yukaridada dedigim gibi dez denen ürünle basladim zayiflamaya ögünlü yemegi ögrendim en önemliside bu zaten.. ve ayritten spor yapmaya gittim.. eger göbeginden kurtulmak istiyorsan kesinlikle göbegini calistircak hareketler yapman gerek baska türlü kurtulamazsin.. bunu bana spor hocam söylemisti istedigin kadar kilo ver göbek erimezmis kolay kolay cünki hic hareket etmeyen bölgemiz orasiymis..

ayrica.. beyaz cay baksan cok güzel olur.. beyaz cay diyetlere cok yararli geliyor bende günde iki üc bardak iciyorum.. tabiki sekersiz. ve bol bol su tüketmelisin. :*

umarim yardimci olmusumdur.. :34:

tsekur ederım dedıgın seyı hıc duymadım ama canım bıde karsıyım ole hap falan kullanmaya :S

Back
X