Göbek ve koldaki yirtiklar

Efsane 66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
2
0
1
36
Merhaba arkadaslar,

Ben yillardir kiloluydum ve son bir kac sene icinde baya bi kilo verdigim icin bazi bolgelerde yirtiklarim var hala. Onlari gidermenin bir yolu yok mu lutfen biri yardim etsin?

Hamilelik felan yok yani :) 90 kiloydum 60 kiloya dustum.

Merhaba,

Deri çatlakları için kliniklerimizde farklı cihazlarla etkili uygulamalar yapabiliyoruz.

Sadece yirtik mi yoksa sarkan derin/cildinde var mi? Öyleyse germe ameliyati olabilirsin... Ameliyatla fazla (yirtik) cilt aliniyor.

az sarkan cildim var. ama bu ameliyattan sonra ki izler cok kotu gozukmuyor mu?

ameliyatla birlikte fazla cilt alindigi icin, catlaklarda alinabilir, tabi cildin sarkikligina bagli...o yüzden sordum.
Iz zamanla elini kestiginde olusan iz gibi daha az farkedilir hale gelir. Sigara kullanip/kullanmaman, yas, cilt yapisi vs de önemli. En önemliside senin düsüncen.. buna deger, ameliyat her yönden daha kaliteli bir yasam icin gerekli diye düsünüyorsan, o zaman o izin bir önemi olmaz. Hayatta izsiz olanimizda yok zaten, eger bazi seyleri düzeltme imkanimiz varsa, bunun kiymetini bilmeliyiz, artisi/eksigiyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…