göbek ve streç film!

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
arkadaşlar yatarken göbeğime streç film sarıyorum hafiften terletiyor gibi ama gerçekten faydası var mı bilmiyorum göbek için ne yapıyırsunuz 3 kilo vermek istiyorum bunu da göbek ve basenden versem süper olacak:))))

Hareket etmeden kilo veremezsin karın bölgen havasız kaldığı için terliyo kilo vermek için diet yapman lazım ama anladığıma göre bölgesel incelemek istiyorsun bunun için ilk önce sabah akşam yeşil çay iç bu vücudundan ödemi attırır. Ben plates yaparak inceldim spor salonuna gitmene yada pahalı spor ağletlerine gerek yok aç internetten Ebru şallının videolarını 2 haftada incelirsin dikkat etmen gereken doğru olarak yapmak doğru nefes almak

ben de yeşil çay içiyorum her gün yeme düzenimi değiştirdim daha mantıklı yemeye çalışıyorum zaten akşama kadar çalışıyorum artı bir egzersiz yapmıyorum açıkçası ama göbek kısmı zayıflasam da çıkıyor gibi geliyor bana yapısal bir şey mi anlamadım ki

Ben platesi öneririm gerçekten kısa zamanda etkili ben başladım iki hafta sonra giydiğim pantolon bol gelmeye başladı denemekten birşey çıkmaz bence

göğüs kısmım geniş,belim çok ince hafif bi göbeğim var basen kısmı üst bacak yani biraz kalın ince bir yapım var kemikli değilim yani etrafımdakiler kilon çok iyi diyor ama ben 3 kilo kadar vermek istiyorum hemen bakıyorum videoya çoook teşekkürler

plates hemen kilo verdirmez. ama hızlı bir şekilde sıkılaşırsın. 1 kağıda bugünün tarihini ve ölçülerini yaz hergün ölçüp yazmaya devam et 2 hafta sonra farkı görceksin. banada farkı haber verirsin :) ama hergün sporu yapmaya devam et.

arkadaşlar yatarken göbeğime streç film sarıyorum hafiften terletiyor gibi ama gerçekten faydası var mı bilmiyorum göbek için ne yapıyırsunuz 3 kilo vermek istiyorum bunu da göbek ve basenden versem süper olacak:))))

canım sana annemin karın ameliyatını yapan cerrahın sölediklerini aktarayım..ne yapacağına sen karar ver..dr dediğine göre ne kadar karın hareketi yaparsan yap komple kurtulamazsın.. o bölgedeki kaslar yağlarla birlikte sıkılaşır..yani oradaki yağ hücrelerin olduğu gibi dururmuş..ya ameliyatla aldıracaksın yada streç filmle sarıp tempolu hergün yürüyecekmişsin..karın zarının altında bir tabaka varmış bu tabaka aşırı terleyerek deri yoluyla ter olarak o yağlar yakılacakmış..tabi boğazıda tutacan..bunu sürekli istikrarlıyapman lazım o da zor biraz..ben denedim 1 hafta bıraktım sıkıldım zamanımda yoktu..benim doğuştan göbeğim var..alt karın..12 yıldır spor yapıyorum sıfır olmuyo..dr söledikleri aklıma geliyor hep..benim annem aldırdı 2002 de çok memnun..65 yaşında bikini giyiyo..sıfır karın..ileri de doğumdan sonra bende aldırıcam..1 kere bu eziyete girecem..artık sen karar ver ne yapacağına benim bilgilerim bu kadar..

canım sana annemin karın ameliyatını yapan cerrahın sölediklerini aktarayım..ne yapacağına sen karar ver..dr dediğine göre ne kadar karın hareketi yaparsan yap komple kurtulamazsın.. o bölgedeki kaslar yağlarla birlikte sıkılaşır..yani oradaki yağ hücrelerin olduğu gibi dururmuş..ya ameliyatla aldıracaksın yada streç filmle sarıp tempolu hergün yürüyecekmişsin..karın zarının altında bir tabaka varmış bu tabaka aşırı terleyerek deri yoluyla ter olarak o yağlar yakılacakmış..tabi boğazıda tutacan..bunu sürekli istikrarlıyapman lazım o da zor biraz..ben denedim 1 hafta bıraktım sıkıldım zamanımda yoktu..benim doğuştan göbeğim var..alt karın..12 yıldır spor yapıyorum sıfır olmuyo..dr söledikleri aklıma geliyor hep..benim annem aldırdı 2002 de çok memnun..65 yaşında bikini giyiyo..sıfır karın..ileri de doğumdan sonra bende aldırıcam..1 kere bu eziyete girecem..artık sen karar ver ne yapacağına benim bilgilerim bu kadar..

bence benimki de doğuştan çok zayıf olduğum dönemlerde bile vardı şimdilerde biraz zayıflıyorum göbek de azalıyor ama sıfır olmuyor 2 haftadır streçle sarıp uyuyorum terlemiş uyanıyorum ama kendimcce doğru mu yanlış mı bilemedim doğumdan sonra aldırmak iyi olabilir ama:)))))))

bence benimki de doğuştan çok zayıf olduğum dönemlerde bile vardı şimdilerde biraz zayıflıyorum göbek de azalıyor ama sıfır olmuyor 2 haftadır streçle sarıp uyuyorum terlemiş uyanıyorum ama kendimcce doğru mu yanlış mı bilemedim doğumdan sonra aldırmak iyi olabilir ama:)))))))

ben 162 boyundayım..48 kilo olduğumda da hafif karnım vardı..geçen sene sporu bıraktım 73 oldum en şişman..diyete ve spora başladım..10 kilo verdim..63 kiloyum sporda karnım ağırlık veriyorum..evt sıkı bir karın ama asla sıfır olmuyo..dediğim gibi..ben doğum olayları bittkten sonra yaşımda 40 yaklaşır o zaman aldırırım..o zamana kadar sporla idare edicem..hareket etmen lazım..gece metabolizma çok yavaşlıyo hiç bir anlamı yok..sarıp yürüyüş yapıcan

Back
X