Göbek yağlarım :(

minie_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
13
0
6
35
Kırıkkale
Kızlaar ben bunda tam 1 yıl önce migren tedavisi için sibelium hapı kullandım. 2 ay kullandım ve dünyanın kilosunu aldım heryerım yırtıldı. Zar zor zayıfladım ilacı bıraktım. Fakat şuan göbek yağlarımdan ve birazcık kilolarımdan şikayetciyim. 1,55 boyum ve 60 kilom var. göbek yağı için ne önerirsiniz? Bitkisel, hareket vs :( zayıflamak istiyorum

bende göbeğimden şikayetçiyim.bi ara pilatese başlamayı düşündüm ama ona başlamaya da üşendim :52:

Canım biberiye yağı sür jelatin sar ve mekik çek bu çok faydalı olur.. Hareket yapmadan asla erimez :34:

Koku uyaparmı. Peki zayıflamak için ne yapmalıyım

Hayır koku yapmaz. Aksine yağ yakımını kolaylaştırır ama bunun yanında karnını çalıştıracak haraketler de yapmalısın...

Canım biberiye yağı sür jelatin sar ve mekik çek bu çok faydalı olur.. Hareket yapmadan asla erimez :34:

düzenli mekik çekmek gerçekten kiloları yakıyor mu çnkü bazı kişiler kas yapıyor kilolar kalıyor buyüzden daha şiş görünüyor göbek diyor.birde göbeği jelatine sarmak sadece su kaybu yapmaz mı?

düzenli mekik çekmek gerçekten kiloları yakıyor mu çnkü bazı kişiler kas yapıyor kilolar kalıyor buyüzden daha şiş görünüyor göbek diyor.birde göbeği jelatine sarmak sadece su kaybu yapmaz mı?

Mekik gunde 30 tane kas yapmaz,göbeği çok guzel toparlıyor,benimde göbeğim çıkmıştı mekikle hallettim.

Back
X