• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖBEK YAĞLARIMDAN KURTULMAK İSTİYORUM

ARYA2015

allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
1.252
816
178
36
ARKADAŞAR ÖNERECEĞİNİZ BİR DİYETE İHTİYACIM VAR .

merhaba bende gobekten cok cekıyorum suan sabahları ac karnına ılık bır fıncan suya lımon sıkıp ıcıyorum cok faydasını gordum denemende fayda var bu arada gunde mutlaka 20 mekık cek yada tempolu yuruyuslere katıl faydasını gorucen...:)

Bazı bölgeler öyle zor kilo veriyor ya :( Ben de bel çevremden karnımdan ve basenlerimden çok çekmiştim, çok sıkı diyetle bile çok zor gitti. En sonunda uzmanlardan yardım aldım. Bence önce sıkı bir diyet/spor programına şöyle bir 30 gün falan devam et, sonra bak sonuçlar nasıl olmuş.

merhaba bende gobekten cok cekıyorum suan sabahları ac karnına ılık bır fıncan suya lımon sıkıp ıcıyorum cok faydasını gordum denemende fayda var bu arada gunde mutlaka 20 mekık cek yada tempolu yuruyuslere katıl faydasını gorucen...:)
LİMONI DENİCEM

limonlu suyu deneyeceğim .mekik çekmenin faydası cokmus göbek için

Canim gunde 4bardak yesil cay bel bolgesini ve karni eritiyomus tvde gormustum bende denicem insallah faydasi olur

Yanında günlük olarak spor da yapmazsınız hiçbir diyetle eritemezsiniz göbek yağlarınızı.

Back
X