Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmaz 3 4 ten sonra belli oluyor çevremden gördüğüm kadarıyla 1ay fasulye tanesi kadarHamilelikte 1.ay göbek çıkar mı
Yo mümkün değil olsa olsa kabızlık kilo vs dir..ben şu an dört aylığım yeni yeni belli olmaya başladıHamilelikte 1.ay göbek çıkar mı
Çıkmaz ama böyle şiş gibi olur çünkü bende de öyle olmustu yoksa bebekten dğl yani. Bende sanki göbekli biriymişim gibi olmuştuHamilelikte 1.ay göbek çıkar mı
Çıkmaz 3 4 ten sonra belli oluyor çevremden gördüğüm kadarıyla 1ay fasulye tanesi kadar![]()
Kaçıncı gebeliğiniz. Benim ilk gebeliğim de 6 ayda belirtmişti ama 2.gebelikte bile 1.ayda bile belli oluyorduHamilelikte 1.ay göbek çıkar mı
İlk gebeliğiKaçıncı gebeliğiniz. Benim ilk gebeliğim de 6 ayda belirtmişti ama 2.gebelikte bile 1.ayda bile belli oluyordu![]()
Vallahi benimde ilk aydan belli oluyor gören aaa hamilemisin diyorsanırım adet olmadığım için bu kadar şişti baya bebek gibi göbeğim çıktı
![]()
Göbeği içeri cekme nasıl oluyor anlamadimBende bu halimin nedenini merak ediyordumbirebir ayniyim yazdıklarınızla. İkinci aydayim ama asla öyle durmuyorum sanki bu ne göbek anlamadim. Göbeği içine çekme olayi da bitiyormus hemen ilk aylarda meger
kimse uyarmadi
![]()
Arkadaşınızin bebeğinin ve sizin bebeginizin cinsiyeti nedir kiza ve erkege göre mi değişiyor göbek cikmasi acabaValla hayatımda bir kere şahit oldum 1 alikken göbeği çıkanıarkadaşım 48 kg ile hamile kaldı 1 aylıkken gözle görünür şekilde göbeği çıktı şok olmuştuk . Benim 4.5 ayda çıktı
şuan 7.ayima giriyorum kaldı ki ben balık etliyim