Gebeliğe Hazırlık Göbek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gaz oluyor ilk şişkinlik oluyor. Ama göbek ilk 3 aydan sonra. Benim dışardan farkedilmesi 5.ayı buldu bol giyiniyorum.

Benm hemen çıkmıştı ilk aylar gaz oluyor sonra da karnım hep çok büyüdü.

Benim 20.haftada çıktı.İlk zamanlarda bebek değil de vücudun gebelikten dolayı şişlik,ödem,yeme alışkanlıklarında değişiklik,kabizlik kaynakli göbek belirmesi oluyo.

Vallahi benimde ilk aydan belli oluyor gören aaa hamilemisin diyor 😁 sanırım adet olmadığım için bu kadar şişti baya bebek gibi göbeğim çıktı 🤣🤣

Göbek olmaz ama gaz şişkinliği vardı bende akşamları daha çok çıkıyordu karnım

Bende bu halimin nedenini merak ediyordum 😂 birebir ayniyim yazdıklarınızla. İkinci aydayim ama asla öyle durmuyorum sanki bu ne göbek anlamadim. Göbeği içine çekme olayi da bitiyormus hemen ilk aylarda meger😂😂kimse uyarmadi 😂

Bende bu halimin nedenini merak ediyordum 😂 birebir ayniyim yazdıklarınızla. İkinci aydayim ama asla öyle durmuyorum sanki bu ne göbek anlamadim. Göbeği içine çekme olayi da bitiyormus hemen ilk aylarda meger😂😂kimse uyarmadi 😂
Göbeği içeri cekme nasıl oluyor anlamadim 🤔

Valla hayatımda bir kere şahit oldum 1 alikken göbeği çıkanı 😂😂 arkadaşım 48 kg ile hamile kaldı 1 aylıkken gözle görünür şekilde göbeği çıktı şok olmuştuk . Benim 4.5 ayda çıktı 🥰 şuan 7.ayima giriyorum kaldı ki ben balık etliyim

Valla hayatımda bir kere şahit oldum 1 alikken göbeği çıkanı 😂😂 arkadaşım 48 kg ile hamile kaldı 1 aylıkken gözle görünür şekilde göbeği çıktı şok olmuştuk . Benim 4.5 ayda çıktı 🥰 şuan 7.ayima giriyorum kaldı ki ben balık etliyim
Arkadaşınızin bebeğinin ve sizin bebeginizin cinsiyeti nedir kiza ve erkege göre mi değişiyor göbek cikmasi acaba 😊

Back
X