Göbekte fıtık :/

Selin46

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
46
11
18
Selam arkadaşlar göbeğinde fıtık olanlar belirtilerinizi yazar mısınız rica etsem

Dogumdan sonra gobek deligim acik kaldi toparlanmadi bi doktor ameliyat dedi digeri sporla duzelir dedi

Tesekkur ederim 11ay oldu ilk haline gore duzeldi ama eskisi gibi degil malesef
Benim de 7 ay oldu ben sezeryan oldum ilk aylar çok ağrım oluyodu göbek deliğinin etrafında fıtık sandım ama değilmiş doktora gittim sezeryandanmış o ağrı meğer anne olmak fedakarlık gerektiriyo bence vücut çok sağlam bi spor geçmişin olmazsa bi daha eski haline gelmiyo baya deforme oluyo ama napalım bebişlerimize değer☺

Göbek deliği ile sezeryanin ne alakası var ya doktorlar da hemen bi kılıf buluyorlar bence.sezeryan kesisi çok aşağıda deliğin. Göbek deliği hamilelikteki gerilmeyle alakalı değil mi

Göbek deliği ile sezeryanin ne alakası var ya doktorlar da hemen bi kılıf buluyorlar bence.sezeryan kesisi çok aşağıda deliğin. Göbek deliği hamilelikteki gerilmeyle alakalı değil mi
Olabilir ama benim göbek deliğim değil göbek deliğinin altı yani sezeryan kesisinin üst kısmı ağrıyodu biçok kişiye sordum olmuş onlarda da öyle ağrılar daha yeni yeni geçiyo bilmiyorum tabi sizinki farklı bi şey geçmiş olsun

Olabilir ama benim göbek deliğim değil göbek deliğinin altı yani sezeryan kesisinin üst kısmı ağrıyodu biçok kişiye sordum olmuş onlarda da öyle ağrılar daha yeni yeni geçiyo bilmiyorum tabi sizinki farklı bi şey geçmiş olsun
Pardon ben sizi diğer arkadaşla karıştırdım ondan geçmiş olsun dedim

Back
X