Göbekten iğne uygulama kızlar çok acil yardım lütfen

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Kızlar bugun kontrolum vardı. Normalde kullandığım 2x5 klomen fayda göstermeyince 3x6 doza çıkarmıştı bugun 12. Gün 8-9 mm dedi. Menopur yazdı kendin göbekten vurabilirsin dedi. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sizler bu göbekten yapılan iğneleri nasıl uyguluyorsunuz. Enjektöre çekme kısmı özellikle. Yardımcı olun nolur. Yarın kendim yapıcam.

Menopuru ilaç olarak bilmiyorum ama iğne mantığı aynı.
size ne kadar çekeceğiniz söylendi?
Söylenen miktarda çekin, göbek deliğinizden 4 parmak ileriye yapın(sağı solu, altı üstü farketmez) 4 parmak olması yeterli.
Tarif etmedi mi hemşire yada dr.un yardımcısı?

Kızlar bugun kontrolum vardı. Normalde kullandığım 2x5 klomen fayda göstermeyince 3x6 doza çıkarmıştı bugun 12. Gün 8-9 mm dedi. Menopur yazdı kendin göbekten vurabilirsin dedi. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sizler bu göbekten yapılan iğneleri nasıl uyguluyorsunuz. Enjektöre çekme kısmı özellikle. Yardımcı olun nolur. Yarın kendim yapıcam.
Merhaba
Yakın zamanda çok korkmama ragmen kendim yaptım bnm ki puregon pen idi kalem şeklinde bir nevi. Ne kadarlık uygulanacaksa çekiyorsunuz ki bu hemen hepsinde aynıdır. Göbek deliğinizden 2 parmak aşağıdan sol taraftan ya da sağ taragtan göbegin hafif bombeli olan kısmından etinizi sıkın. İğneyi batırdıktan sonra etinizi bırakın. Endişe etmeyin bende endişelenmiştim çok rahat yapabilirsiniz.

Merhaba
Yakın zamanda çok korkmama ragmen kendim yaptım bnm ki puregon pen idi kalem şeklinde bir nevi. Ne kadarlık uygulanacaksa çekiyorsunuz ki bu hemen hepsinde aynıdır. Göbek deliğinizden 2 parmak aşağıdan sol taraftan ya da sağ taragtan göbegin hafif bombeli olan kısmından etinizi sıkın. İğneyi batırdıktan sonra etinizi bırakın. Endişe etmeyin bende endişelenmiştim çok rahat yapabilirsiniz.
çok teşekkürler ilk kullanım haliyle biraz endişelendiriyo insanı yarın inşallah ilkini atlatınca gerisi gelir :KK33:

çok teşekkürler ilk kullanım haliyle biraz endişelendiriyo insanı yarın inşallah ilkini atlatınca gerisi gelir :KK33:
Evet yaparsınız ama size bunu muaynane de göstermedilerse ilk gün bir eczaneden de yardım isteyebilirsiniz. En azından ilk uygulamayı belki görmeniz daha iyi olur.

normal hastanede kadın dogum doktorum yazdıgı ıcın ılacı kullanımı hakkında bılgı vermedı. ilkini bugun bi klinikte yaptırdım hemde kulanımını sordum. yanlız ampul tozu karıstırıp enjekteyi hazırlama kısmını göremedim. o yüzden tereddüt etttim biraz. vurma kısmını öğrendim net şekilde.

Aynen video izleyip yaptım

Back
X