Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebegim 14 günlük oldu gebegi 4 cü gün de düştü alkol ile hala dezenfekte ediyorum dün gece bizi çıldırttı küçük oldugu için bişey diyemiyrosun yapamıyorsun ancak öldüm uykusuzlukdan sürekli agladı emmedi bile sanırım doymuyor ne yapacagım ya offfffffffffffff ayrıca bugün baktım kanamayan göbişi bugün kanadı dün gece hiç durmadı ondan mı hanımzade zaten gece 1 oldu mu bir uyanıyor sabah 5 e kadar hiç durmuyor ne yapacagım ben ya göbişi için bişey olmaz demi kızlar ayrıca kızımın dogum lekesi var sol kulagının yanında bir zararı var mıdır sizleirn bebekleirnde de var mıydı? yarın saglık ocagına gidecegiz k vitsmini zaten hastanede verilmişti canım kızıma bişey olmaz demi ya (senağlamabenneyaptımki:çok üzgünüm:
uykusuz geceler başladı artık rabbim yardımcı olsun..demekki ufaklığın bir sıkıntısı vardıki sürekli ağlamış..gaz sancısımıydı acaba?
canım devamlı ağladığı için göbeği zorlanmaktan kanamış olabilir..dr götür canım ihmal etme..birde doğum lekesi nin yavruna bir zararı yoktur..sadece ömür boyu taşıyacak o izi..rabbim başka dert vermesin...
benim oğlumun da kasığında ufak bir doğum lekesi var..bazen diyorum ki iyiki yüzünde değil...:))
sağlıkla büyüt yavrunu...
ya saracım belkide ağlamaktan baskı yaptı ve kanamaya başladı ama ne olursa olsun yarını bekleme acil hemen ana sağlığına git. aile hekiminiz gerekli bilgiyi verecektir. ayrıca doğum lekesinden bişiy olmaz. bu arada daha ufak anca emmeyi öğrenir sakın ha doymuyor diye şekerli su, mama falan verme Çok üzgünüm çoook memelerin yara olana kadar emzir bebğini:mymeka:
hayırlı olsun bebeğin neden alkol sürüyorsun ki göbeğine baticonlasaydın keşke.. ağlamasının nedeni kolik olabilir.. ben 4 ay çektiğim için hiç bitmek bilmeyen ağlamaları geceler boyu tahmin edebiliyorum.. doğum lekesi için endişelenme bazı doğum lekeleri 40ı çıkınca geçiyormuş. ablamın bebeğinin göz kapakları kıpkırmızıydı d. lekesi dendi 40la geçti.. umarım seninkininde gecer..
allah analı babalı büyütsün
bebeğin göbeği çok ağlamasından dolayı kanamış olabilir ama sen genede emin olmak için hemen dr götür doğum lekesinide dert etme canım allah başka dertler vermesin
bebişin ömrü uzun bahtı güzel olur inşallah canım sevgilerimle
bebek doktorumuz göbeğine kesinlikle bişey sürme dedi.mikrop kapabilirmiş.bence bişey sürmesen iyi olur.ayrıca göbek düştükten sonra biriki gün içinde hafif bi kanama olabilirmiş.ancak aradan zaman geçtiyse ve kanama olduysa doktora gitmelisin.gaz sancısı için de ZİNCO diye bir damla kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.bir dene istersen epey işe yarıyor.geçmiş olsun.
canım benim oğlumunda göbeği düşmüştü bizde dezenfekte yaptık ama bir türlü kapanmadı.hep kanıyordu.sonra büyüklere sorduk herkes birşey söylüyor.anlıyacağın denemediğim şey kalmadı.en son bu böyle olmaz dedim götürdüm doktora.yani sağlık kocağına götürdüm.meğersem sırada aynı sorundan şikayetçi bir sürü insan vardı.oğluşumun göbeğini kurşunla yaktı hemşire ablası.yani o açıklığı kapattı canım.çok korktum iz kalacak diye.oğlum şu an 4 yaşında hiç bir problem yok.sende sağlık kocağına gidecekmişsin.istersen bir göster kızının göbeğini doktora.mutlu kal.
yarın gidecegiz dr a aman saglıklı sıhhatli olsundA KIZLAR GEÇER elbet hepsi ya bişey sorcam rezene çayı versem olur mu acaba melisa filan agır mı gelir
canım bebişinin gazı olabilir ondan aglammıştır ama göbeginin kanaması için mutlaka geiktirmeden doktora görün
bebegini sık sık emzir daha çok minik emerken hemen yorulur ve doymuyorda olabilir
yarın gidecegiz dr a aman saglıklı sıhhatli olsundA KIZLAR GEÇER elbet hepsi ya bişey sorcam rezene çayı versem olur mu acaba melisa filan agır mı gelir
canım sakın rezene çayı verme ağır gelir sen iç hem senin gazını hemde bebişnin gazını çıkartır bide zinco gaz ilacı var ondan al eczanelerde bize doktor kolinox diye bi ilaç verdi çok pahalıydı o iyi gelmedi zinco aldık faydasını gördük sende al bence faydasını göreceksin mutlu kal
sara gobegı çok aglarsa kanar cnm oğlumdada oldu korkma ama temiz tut alkolle temizle. aglar bu bebek ben cıldırmıştım cocuk uyumuyo 46kıloya dystum ne yaparsan yap gecmıyo gazlarıda 3aylık olunca tolar ancak sabret kuzum annesı dılı yokkı saa suram agrıyo desın degılmı. opuyorum ikinizide.
canım bebişinin gazı vardır ondan ağlıyordur kızkardeşim gaz ilacı kullanıyor çok iyi geldiğini
söyledi.ismi aklımda değil ihtiyacın olursa öğrenirim ismini canım
bezini bağladığın zaman göbeğine değiyor olabilir canım ben göbeğine gazlı bez koyuyordum ondan sonra bezliyordum
sen yinede sağlık ocağına danış canım geçmiş olsun tatlım
üzme kendini bu günler geçecek.
evet ekincim geçecek ama onun öyle aglaması onu çok yoruyor sonra görsen sanki maraton koşmuş gibi oluyor yavrum elimden bişey gelmediği için üzülüyorum evet gazlı bez koyyum bende çok dikkat ediyorum elimden geldiğince göbegine deymesin diye ya bakalım yarın sabah dr umuza gidecegiz artık bakalım dr umuz ne diyecek
Betülcüm geçmiş olsun öncelikle bak şimdi benden sana tavsiye ben doğum yaptığım günden beri rezene ve papatya çayı içiyorum bebeğin hem gazına iyi geliyo hemde senin sütünü arttırıyo.
gece ağlamasın ın nedeni gaz problemidir hiç korkma yapılacak hiçbişi yok çünkü allah daha kötü hastalıklardan korusun hepimizin yavrusunu.
Göbeğinin kanaması vitamin eksikliğinden kaynaklanır dr götür ve vitamin iğnesi yapılsın zaten götürdüğünde dr da bunu yapıcaktır eminim.
Bebeğin biraz büyüsün canım hemen çay verme çayı sen iç 1. 1.5 aylık olduğu zaman verirsin eğer gerek görürsen tabi doktorun ver derse ona bişi diyemem ama ağlamasının çoğunluğu gaz problemidir ben daha hiç gazı için dr götürmedim hep araştırdım internetten ne yapılabilir diye bacaklarını oynat masaj yap ve sıcak havlu koy karnına çünkü sıcak hafifletiyo sancıyı.
Canım korkucak birşey yok k vitamini vurulması lazım doktorun gördümü?Benim de başıma geldi 5-6 gün içinde göbegi düşmüştü ve kanıyordu.K vitamini vuruldu ve hergün batikon ile altını açtıkca sildim,çok küçük bir parça vardı düşmesi gereken o düştükten sonra kanama kesilmişti.Bu aralar çok uykusuzluk çekeceksindir ama o uyudukça sende uyumaya bak.Şuan senin kokunu,tenini,sesini duymak istiyor.Onun için önemli olan senin sıcaklıgını alabilmesi,bu günler geçicek birde bakıcaksın kocaman bir bebiş olmuş.Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin canım.