Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım gecmiş olsun.göbek kanaması k vit eksikliginden olmuş olabilecegi gibi aşırı ağlamasından ve kanayan göbeğine alkol sürmeye devam ettiğin için de olmuş olabilir.kanayan yaraya kanayan yere alkol sürülmez daha cok kanamasına sebeb olur.bu yüzden eğer dr una yarın götüreceksen bence alkol sürmekten vazgeç bugün.ağlaması kolik sancısındandır daha cok emzir ve milupa yada humana nın rezene cayından al,uykusu içinde humana iyi geceler cayı.bi hafatdan sonra kullanılıyor yine de yarın sor dr una ben oğluma her ikisinden de kullandım.
saolun kızlar teşekkürler ya canım benim ben yarın dr a genel muayene için gidecegim ama bunlarıda söyleyecegim bari bende yarın rezene çayı ve papatya çayı alayım bende alalhın izniyle inşaalalh faydasını görürüm canım çocugum benim ya ......( şimdi uyuyor......ama gece dikilecek gece benim uykumu açacak bişey ne olabilir kızlar acaba nescafe içsem bir zararı olur mu ya
Bize hergün batticon sürmemizi söylemişti doktor bizde göbek düşene kadar batticon sürdük.Bir haftada düştü göbek kanama bence normal değil.Ağlamsı ise oooo bizde çok çektik üçüncü ayını bugün doldurdu bebeğim son 15 gündür oldukça rahatız gece uykularımız uzadı uyku sıkıntısından kurtulduk.sanada bir sürü ilaç bitki tavsiye edeceklerdir ben hiç birinin bir faydasını göremedim birder bebeğime yan etkisi olmasın diye (hepsi doğal diyorlarsada inanmıyorum)40. gününde kestim açıyordum altını hareket ettiriyordum bacaklarını karnına doğru yaklaştırıp bacaklarını sağa sola ve çapraz hareketlerle rahatlıyordu.Yinede kesin çözümü olmamıştı.birde akşam üstü gece uyuyan kadar çok huysuz olur.Ama geçiyor.Bebeğine uzun mutlu sağlıklı ve güzel bir ömür dilerim...
Unuttum pardon kahve ,çay asitli içecekler,bebeğini daha huzursuz hale getire bilir birde zaralı demişti bizim doktor ben günde bir bardak çay içiyorum sadece.Bir de benim bebeğime benim içtiğim sütte alerji yapmıştı onuda içemiyorum bir çok bebeğe yapıyormuş.
canım annelik böle bişi iştee çaresi yok bebişinle gecede vakit geçiriceksin onu aglatmamaya dikkat et göbegi kanamasın.... belki karnı agrıyodur.. sadece doymuyoya baglama ılık bi şekerlii su yapıp çay kaşıgıyla içirmmeyiddee dene bakalım böle bişi tekrar olunca biliosunuz ki anneden bebege süt yolu ile geçer bazı sorunlar.. ayaklarını sakın soguk tutma sendne bebişe sütnle rahatsızlıklar geeçr sonra .. geceleri böle zorlanırsın canım :) allah yardımcın olsun ..
canım allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.ben epeydir siteyi tam olarak takip edemiyorum.onun içinde senin doğum yaptığını öğrenemedim kusuruma bakma inan çok mutlu oldum.rabbim bizlerede nasip eder inşallah.
kolik demedi gaz dedi zaten şükürle rolsun gece hiç aglamadı göbegi için lekesi için çocxuk hastanesine git dedi sonra başını yokladı baya bir inceledi bıngıldagı küçükmüş galiba onun içinde çocuk dr una gitmen lazım dedi açıkcası moralim çok bozuk geldiğimden beri elimde degil aglıyorum allahın dediği olur biliyorum ama elimde degil işte
üzülme canım...bıngıldağı benim arkadaşımın kıznında erken kapanmıştı...sadece vitamin fazla gelmiş ondanmış.aane karnında yeterince aldığı için demişlerdi...
sen neden eve geldin canım..çocuk doktoruna gitmedin..birde bi tavsiyem olacak canım...
minik kuuzn için devlet hastanesi yada özelde bi doktor bul..ve hep o doktora götür..eğer hep aynı doktora gidersen ilerde yaşayabileceğiniz herhangi bir sıkıntı olduğunda doktor çocuğun geçmişini bildiğinden önlemi erken alırsınız...
biz hep aynı doktora gidiyoruz..her gittiğimizde bu ay iyiyiz kötüyüz söylüyor...
hiç aklımda soru işartei kalmıyor...
canım bende şimdi burdan bir dr dan randevu aldım yarın götürecegim allahın izniyle sabah 10:30 da randevum allahın izniyle inşaallah herşey çok güzel olacak haklısın mavilim dogru diyrosun bakalım bu dr iyiymiş öyle dediler memnun kalırız herhalde orda hemşire arkadaşımda var oda iyi demişti..... artık allahın izniyle yarın ı bekleyecegiz