- 26 Aralık 2020
- 322
- 131
- 18
- 25
Yaaa ne güzell. Herkes ilk gebelikte 20. Haftayı bulur diyor. Ama ben şimdiden hissediyorum büyüsün hemen13den sonra ben belirginlestiğini farkedebildim. 16dan sonra çok bol giyinmediysem herkes![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne güzell. Herkes ilk gebelikte 20. Haftayı bulur diyor. Ama ben şimdiden hissediyorum büyüsün hemen13den sonra ben belirginlestiğini farkedebildim. 16dan sonra çok bol giyinmediysem herkes![]()
Göbek mi bebek mi çok anlamasam da 20.haftadayım. İnşallah bebektir göbek değildirAzda olsa ne zaman farkettiniz göbüşlerinizi kızlar. Ben onuncu haftanın içindeyim. İlk gebeliğim ya hemen çıksın istiyorum![]()
10 hafta beklemem lazımİlk gebelikte 20.haftaya kadar ancak disardan farkedilir ama 2.gebelikte 12.haftada kocaman oluyor gobek
Bebektir bence 20. Hafta yaniGöbek mi bebek mi çok anlamasam da 20.haftadayım. İnşallah bebektir göbek değildir![]()
En son 14 haftalıkken göbeğimi ölçmüştüm oradan anlayayım diyeBebektir bence 20. Hafta yaniasıl ben diyorum kendime bebek mi göbek mi diye
![]()
Hareketlerini hissediyor musun peki 20. hafta daEn son 14 haftalıkken göbeğimi ölçmüştüm oradan anlayayım diye![]()
19.haftadan itibaren hissediyorum sanki arada yandan arada da alttan vuruyor gibi. İlk gebeliğim olduğu için hep bir acabalarla geçiriyorumHareketlerini hissediyor musun peki 20. hafta da
Ya ne güzell19.haftadan itibaren hissediyorum sanki arada yandan arada da alttan vuruyor gibi. İlk gebeliğim olduğu için hep bir acabalarla geçiriyorum![]()
Aminnn inşallah rabbim isteyen herkese versinYa ne güzellsağlıkla kucaklarımıza alalım miniklerimizi
![]()
Evet benim de 11. haftada belli olmaya başlamıştıYa benim ilk gebeliğim şu an 12 . Haftadayım göbeğim yaklaşık iki haftadır belirgin şekilde çıktı gaz değil kilo da almadım herkes iç karnın hiç yokmuş diyor ama benim çok hoşuma gidiyor rahatsız değilim ama bu durumu yaşayan varmı
Bende 11 haftalığım benimde öyle dar giyindişim sürece tabi. Benimde çok hoşuma gidiyorYa benim ilk gebeliğim şu an 12 . Haftadayım göbeğim yaklaşık iki haftadır belirgin şekilde çıktı gaz değil kilo da almadım herkes iç karnın hiç yokmuş diyor ama benim çok hoşuma gidiyor rahatsız değilim ama bu durumu yaşayan varmı
Yaaa çok güzellll Maşallahh. Bende hemen hissetmek isterimBen çok zayıf hamile kaldım gebelikten önce hiç göbeğim yoktu diyebilirim. 12. haftadan sonra göbeğim çıkmıştı. 16. haftamda da bebeğimi hissettim![]()
Yaaa ben büyüsün isterimmm24haftalik olcaz. Çok az bı çıkıntı var . Çünkü göbeğim zaten büyüktü. Hamile olduğumu anlayan yokkızlarım dört gözle gobegimin çıkmasını bekliyorlar.