göbüşleriniz kaçıncı hafta belirdi 🤰🏻

Azda olsa ne zaman farkettiniz göbüşlerinizi kızlar. Ben onuncu haftanın içindeyim. İlk gebeliğim ya hemen çıksın istiyorum 🤭😂
Göbek mi bebek mi çok anlamasam da 20.haftadayım. İnşallah bebektir göbek değildir 😂😂

Ya benim ilk gebeliğim şu an 12 . Haftadayım göbeğim yaklaşık iki haftadır belirgin şekilde çıktı gaz değil kilo da almadım herkes iç karnın hiç yokmuş diyor ama benim çok hoşuma gidiyor rahatsız değilim ama bu durumu yaşayan varmı

Ya benim ilk gebeliğim şu an 12 . Haftadayım göbeğim yaklaşık iki haftadır belirgin şekilde çıktı gaz değil kilo da almadım herkes iç karnın hiç yokmuş diyor ama benim çok hoşuma gidiyor rahatsız değilim ama bu durumu yaşayan varmı
Evet benim de 11. haftada belli olmaya başlamıştı ☺️ Bazılarının öyle oluyor gayet normal 🤷🏻‍♀️

Ben çok zayıf hamile kaldım gebelikten önce hiç göbeğim yoktu diyebilirim. 12. haftadan sonra göbeğim çıkmıştı. 16. haftamda da bebeğimi hissettim 😍

Bende 11 haftalığım benimde öyle dar giyindişim sürece tabi. Benimde çok hoşuma gidiyor 😍

24haftalik olcaz. Çok az bı çıkıntı var . Çünkü göbeğim zaten büyüktü. Hamile olduğumu anlayan yok 😂 kızlarım dört gözle gobegimin çıkmasını bekliyorlar.

24haftalik olcaz. Çok az bı çıkıntı var . Çünkü göbeğim zaten büyüktü. Hamile olduğumu anlayan yok 😂 kızlarım dört gözle gobegimin çıkmasını bekliyorlar.
Yaaa ben büyüsün isterimmm 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍

Back
X