- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
O zaman daha basit şekilde bitirin. Hiç iyi bir sekilde bahsetmemissiniz ilişkinizden. Mesajlarına cevap vermeyerek,telefonlarini acmayarak mı bitirseniz
Ya da daha fenasi numaranızı degistirin size ulaşamasın ,şöyle bir soguk duş alsın
Kavga cikarmak için sebep bulurdum aslında sizi tanısam. Ya da onu tanısam
Sosyal medyasi falan varsa fitili ordan mi ateşleseniz? :)
Sana çabası olmayan adamla neden yüzyüze ayrılıyorsun ki
Sen devam etmek istiyorsun
Adam seni bırakmasın istiyorsun
Canim ben seni anlamadim ama şöyle yazmışsın ,Bana ulaşamaması gibi bir durum yok evimi işimi herşeyimi bilen birisi ona o kadar şeffaf oldum ki :) her türlü ulaşır .. ben yınede bana tek bir kötü lafı olmayan kaba kuvveti olmayan , dar zamanlarımda yanımda olan insana karşı kötü şekilde davranarak ta bitirme taraftarı olmak istemıyorum en azından artık. Daha önce cok hırpaladım onuda biliyorum iyi bişey degil aslında. O yüzden yüz yüze anlatarak ilk defa ayrılıcam ve açıkçası sıkıyor bu durum beni.. Ama böyle olması da en iyisi şuan diye düşünüyorum
Canim ben seni anlamadim ama şöyle yazmışsın ,
Benım gururumu , kadınlığımı bu kadar ezen bana yaşattıklarından dolayı ilişkiyi yürütemediğimi bildigim halde ille bir kavga olsa da o bahaneye sığınsam diye düşüncelere giriyorumm..
Bende buna istinaden baya gicik olup sinir oldugunu düşündüm sevgiline. Ondan öyle tavsiye verdim
Senin adına cok mutlu oldum..Insan sebepsizce birine baglanmak istiyor . Bunu ben de yasadim her ne yaparsa yapsin ama baglandigin icin onu benimsedigin icin vazgecmek istemiyorsun. Surekli hayatinda olsun istiyorsun bi sekilde . Ben de birini cok seviyordum ama karaktersizdive gercekten bazilarinda seytan tüyü var . Cekiyordu beni ne onsuz ne onunla ama yurumuyor sonuna kadar anlattim o da biliyordu bi sonumuzun olmayacagini ve oyle ya da boyle bi sekilde hayatindan cikarmalisin . Ama simdi evliyim cok sukur kocam beni kirmadan nasil sevilir onu gosterdi bana kocami cok seviyorum
Tesekkur ederimSenin adına cok mutlu oldum..Elbette unutuluyor bi şekilde.. Ben daha önce yaşadığım ilişkileri şuan gülerek hatırlıyorum.. Dediğiniz gibi bazılarında şeytan tüyü var.. Kopmakta zorlanıyorsun ama yürümediginide biliyorsun.. İnş bende atlatırım bu olayı. Tamamen cıksın istiyorum aklımdan hayatımdan..
bu kadar kasmayın anlatmak istediklerinizi bir mesaja sığdırın kısa haliyle ve ayrılın..
Bana ulaşamaması gibi bir durum yok evimi işimi herşeyimi bilen birisi ona o kadar şeffaf oldum ki :) her türlü ulaşır .. ben yınede bana tek bir kötü lafı olmayan kaba kuvveti olmayan , dar zamanlarımda yanımda olan insana karşı kötü şekilde davranarak ta bitirme taraftarı olmak istemıyorum en azından artık. Daha önce cok hırpaladım onuda biliyorum iyi bişey degil aslında. O yüzden yüz yüze anlatarak ilk defa ayrılıcam ve açıkçası sıkıyor bu durum beni.. Ama böyle olması da en iyisi şuan diye düşünüyorum
Zaten sen gidipte ben bundan şundan feragat ettim böyle mutlu değilim falan filan gibi şeyler dersen ayrılamazsın. Çünkü; karşındaki muhtemelen değişeceğine dair vaadlerde bulunur, seni daha çok mutlu etmeye çabalayacağına dair yeminler eder sonra sen de inanırsın ve devam edersin.. 3 gün değişir sonra yine eski haline döner, ve kaset tekrar başa sarar, bu devran da böyle sürer gider.. Taa ki evlenip boşanana kadar (tecrübeyle sabit)Merhaba arkadaşlar. Önceki konumda erkek arkadaşımla olan uzun yıllı bir ilişkimden bahsettim... Ona olan sevgimi hiç bir çabası olmadığı için bu ilişkiyi kendi istedigi şekilde yaşadıgı ve yaşattıgı için artık bitirme kararı aldım akşam yanına gidip konuşucam.. Açıkçası içim çok daralıyor.. Daha basit şekilde bitse şu ilişki keşke diyorum. Ama yüzyüze gelip bişeyleri konuşmak, kırgınlarımı anlatmak yürütemediğimi mutsuz olduğumu söylemek bana zulüm geliyor.. Daha önce hep bir kavganın ardına sıgınarak ayrılmıştım sonradan barışmıştık.. Şuan kavga yok , ortada belli bariz aramızın limoni oldugu problem olmadığı için sanki ben yoktan yere huzursuzluk cıkarıyor muşum gibi bir psikolojiye giriyorumm.. Benım gururumu , kadınlığımı bu kadar ezen bana yaşattıklarından dolayı ilişkiyi yürütemediğimi bildigim halde ille bir kavga olsa da o bahaneye sığınsam diye düşüncelere giriyorumm.. Aşırı derecede huzursuzum.. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.. Bildiğiniz ayrılamama fobisi yaşıyorum..
Zaten sen gidipte ben bundan şundan feragat ettim böyle mutlu değilim falan filan gibi şeyler dersen ayrılamazsın. Çünkü; karşındaki muhtemelen değişeceğine dair vaadlerde bulunur, seni daha çok mutlu etmeye çabalayacağına dair yeminler eder sonra sen de inanırsın ve devam edersin.. 3 gün değişir sonra yine eski haline döner, ve kaset tekrar başa sarar, bu devran da böyle sürer gider.. Taa ki evlenip boşanana kadar (tecrübeyle sabit)
Ayrılmak istediğinize emin misiniz ?
Mesajla ayrılın,niyetinizi bilsin sonra yüzyüze konuşursunuz ,çok mutsuzum devam edemiyorum.. kendisine olan büyük sevgimi cok yordu.. Mecburum..
Mesajla ayrılın,niyetinizi bilsin sonra yüzyüze konuşursunuz ,
Bu kararı vermeniz bile büyük bir adım ,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?