Göğsüm daralıyor

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.224
978
323
Merhaba arkadaşlar. Önceki konumda erkek arkadaşımla olan uzun yıllı bir ilişkimden bahsettim... Ona olan sevgimi hiç bir çabası olmadığı için bu ilişkiyi kendi istedigi şekilde yaşadıgı ve yaşattıgı için artık bitirme kararı aldım akşam yanına gidip konuşucam.. Açıkçası içim çok daralıyor.. Daha basit şekilde bitse şu ilişki keşke diyorum. Ama yüzyüze gelip bişeyleri konuşmak, kırgınlarımı anlatmak yürütemediğimi mutsuz olduğumu söylemek bana zulüm geliyor.. Daha önce hep bir kavganın ardına sıgınarak ayrılmıştım sonradan barışmıştık.. Şuan kavga yok , ortada belli bariz aramızın limoni oldugu problem olmadığı için sanki ben yoktan yere huzursuzluk cıkarıyor muşum gibi bir psikolojiye giriyorumm.. Benım gururumu , kadınlığımı bu kadar ezen bana yaşattıklarından dolayı ilişkiyi yürütemediğimi bildigim halde ille bir kavga olsa da o bahaneye sığınsam diye düşüncelere giriyorumm.. Aşırı derecede huzursuzum.. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.. Bildiğiniz ayrılamama fobisi yaşıyorum..

O zaman daha basit şekilde bitirin. Hiç iyi bir sekilde bahsetmemissiniz ilişkinizden. Mesajlarına cevap vermeyerek,telefonlarini acmayarak mı bitirseniz
Ya da daha fenasi numaranızı degistirin size ulaşamasın ,şöyle bir soguk duş alsın
Kavga cikarmak için sebep bulurdum aslında sizi tanısam. Ya da onu tanısam
Sosyal medyasi falan varsa fitili ordan mi ateşleseniz? :)

Bana ulaşamaması gibi bir durum yok evimi işimi herşeyimi bilen birisi ona o kadar şeffaf oldum ki :) her türlü ulaşır .. ben yınede bana tek bir kötü lafı olmayan kaba kuvveti olmayan , dar zamanlarımda yanımda olan insana karşı kötü şekilde davranarak ta bitirme taraftarı olmak istemıyorum en azından artık. Daha önce cok hırpaladım onuda biliyorum iyi bişey degil aslında. O yüzden yüz yüze anlatarak ilk defa ayrılıcam ve açıkçası sıkıyor bu durum beni.. Ama böyle olması da en iyisi şuan diye düşünüyorum

Sana çabası olmayan adamla neden yüzyüze ayrılıyorsun ki
Sen devam etmek istiyorsun
Adam seni bırakmasın istiyorsun

ben böyle bir ilişkinin içinde olmak istemıyorum sadece.. Keşke değişecegini bilsem ama kimse kimse için değişmiyor. Bu saatten sonra ona isteklerimi söylemekte anlamsız.. Ben kendimden cok ödün verdim. O sebeple artık yürütemiyorum boguldugumu hissediyorum. Hiç sevmiyor degilim elbette seviyorum ama yürümüyor benım için

Canim ben seni anlamadim ama şöyle yazmışsın ,

Benım gururumu , kadınlığımı bu kadar ezen bana yaşattıklarından dolayı ilişkiyi yürütemediğimi bildigim halde ille bir kavga olsa da o bahaneye sığınsam diye düşüncelere giriyorumm..

Bende buna istinaden baya gicik olup sinir oldugunu düşündüm sevgiline. Ondan öyle tavsiye verdim

Insan sebepsizce birine baglanmak istiyor . Bunu ben de yasadim her ne yaparsa yapsin ama baglandigin icin onu benimsedigin icin vazgecmek istemiyorsun. Surekli hayatinda olsun istiyorsun bi sekilde . Ben de birini cok seviyordum ama karaktersizdi ve gercekten bazilarinda seytan tüyü var . Cekiyordu beni ne onsuz ne onunla ama yurumuyor sonuna kadar anlattim o da biliyordu bi sonumuzun olmayacagini ve oyle ya da boyle bi sekilde hayatindan cikarmalisin . Ama simdi evliyim cok sukur kocam beni kirmadan nasil sevilir onu gosterdi bana kocami cok seviyorum

anlıyorum :) gıcık bir tip dışardan bakılınca. Her şey ona anlamsız gelir. En basitinden ben sevgilimle dans etmek göze bakmak isterim ama o dansı saçma bulur. Bunun gbi bir cok şey daha.. Ben bunca sene hep kendimden verdim. Tamam dedim olmasın bazı şeyler. Ama yani adamın tek bir çabası cok benım mutlu olmam için. Kaç ay ayrı kaldık barıştık.. İnsan daha bi sıkı sarılır , daha bi kaybetmeme çabası gösterir. Ne bilim sanki hiç ayrılmamışız birbirimizi kaybetmemişiz gibi devam ediyor.

Senin adına cok mutlu oldum.. Elbette unutuluyor bi şekilde.. Ben daha önce yaşadığım ilişkileri şuan gülerek hatırlıyorum.. Dediğiniz gibi bazılarında şeytan tüyü var.. Kopmakta zorlanıyorsun ama yürümediginide biliyorsun.. İnş bende atlatırım bu olayı. Tamamen cıksın istiyorum aklımdan hayatımdan..

Tesekkur ederim cikar oylr bi anda cikmaz surekli aklinizda olur merak edersiniz ne yapiyor ne ediyor diye .. ama oyle ama boylr cikicak bi sekilde. Ben evlenicegimi soyledigim zaman ona ikimizde telefonda aglamistik o da ben de helallik isteyip ayrilmistik . Çünkü adam kendinin farkindaydi biliyordu ondan aile babasi ffalan olmayacagini ama eminim ki o da belli etmese bile seviyordu . Oyle mutsuz diken ustunde bir evlilik olacağına gayyet mutlu mesut beni sevdigini bildigim ve benim onu sevdigimi bildigi bir "ADAAMM" ile evli olmak dunya da onu hicbirseye degismem .

bu kadar kasmayın anlatmak istediklerinizi bir mesaja sığdırın kısa haliyle ve ayrılın..

Zaten sen gidipte ben bundan şundan feragat ettim böyle mutlu değilim falan filan gibi şeyler dersen ayrılamazsın. Çünkü; karşındaki muhtemelen değişeceğine dair vaadlerde bulunur, seni daha çok mutlu etmeye çabalayacağına dair yeminler eder sonra sen de inanırsın ve devam edersin.. 3 gün değişir sonra yine eski haline döner, ve kaset tekrar başa sarar, bu devran da böyle sürer gider.. Taa ki evlenip boşanana kadar (tecrübeyle sabit)

:) haklısınız kesinlikle ama şöyle bir durum var ben gezmemesinden evde pineklemesinden ziyade evlilik sözleriyle beni oyalaması, herkese karşı onu savunmama rağmen beni mahcup etmesi durumunda aşırı derecede kırgınım unutamıyorum. Gururumu hiçe sayarak barıştım ve beklentisiz şekilde ama hiç olmazsa beraber mutlu olacagımız şeyler planmasını , benimle olmaktan keyif alacagı şeyler yapmasını inanın beklerdim.. Dolu dolu yaşayalım hayatı isterdim.. Ama yok yok yok.. Değişmez.. Değişsede ben istemem, herkese karşı boynumu büktü benim

Bence telefonla arayıp öyle söyleyin ertesi gün bi yerde buluşun.
Direkt dışarıda insan içinde pat diye söylerseniz kötü olur belki ağlamak ister rahatlamak ister.
O yüzden akşam güzelce telefonda konuşun sonra yarın yüz yüze konuşursunuz.

Mesajla ayrılın,niyetinizi bilsin sonra yüzyüze konuşursunuz ,
Bu kararı vermeniz bile büyük bir adım ,geçmiş olsun

Msjla beni anlayabilecegini hiç sanmıyorum.. Biz ayrıldığımızda evlilik olayının olmayışı verdigi sözler vs içimde ki hiçbir kırgınlığı ona söyleyemedim sessizce bitsin tamam dedim.. O kadar doluyum ki.. Karşısında hepsini dökmek istiyorumm. Beni ne kadar üzdüğünü ,kırdığını, sevgimi haketmediğini görsün istiyorumm.. Bu ilişki devam etsin diye değil onunda canı yansın istiyorum.. böyle rahatlatıyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…