Göğsüm yanıyor !!!!

Mouse

küçük bi kız ölmüş Ruhu büyüyüp kadın olmuş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
2.053
2.563
133
34
İyi geceler arkadaşlar 32+1 haftalık hamileyim ,bu haftalarda kaburga ağrısı ,göğüs sızısı, sarı akıntı oluyor diye biliyorum ; ama benm yaklaşık bir haftadır sağ göğsümün hemen altında inanılmaz bir yanma var. Sancı veyahut ağrı değil yanma sanki orası pişmiş ya da yara varmış gibi bir sızı . Buz koyuyorum soğuk ne bulsam biraz tutuyorum hafiflesin yanması diye ama gerçekten dayanılacak bir yanma değil .. Birde sol göğsümde değilde sağ göğsümde çok fazla sarı akıntım var yani gün içinde iki atlet değiştirecek kadar düşünün yarın dr a gitmeyi düşünüyorum artık ama birax nette araştırma yapayım dedim bulamadım bişi bunun neden kaynaklı olduğunu bilen ya da yaşayan var mı bu durumu ?

Rabb'im saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ♡
Gogsunden gelen sari akinti ilk sut ♡
Gelmeye hep devam edecek gogus pedi yahut pamuklu mendillerden koyabilirsin...
Sag gogsundeki siddetli yanma hakkinda bir bilgim yok maalesef...
Bir sebebi olmali mutlaka gecmis olsun :)

Gogsunde mi gogus altinda mi? Benim midem kaynardi mesela ama tam 2 gogsumun ortasinda biraz altta. Sanki goguslerim yanardi dedigin gibi. Normal bence.

Rabb'im saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ♡
Gogsunden gelen sari akinti ilk sut ♡
Gelmeye hep devam edecek gogus pedi yahut pamuklu mendillerden koyabilirsin...
Sag gogsundeki siddetli yanma hakkinda bir bilgim yok maalesef...
Bir sebebi olmali mutlaka gecmis olsun :)
Amin canım sağol
Evet akıntı normalmiş ama benimki sanki biraz fazla gerçekten zor şu son haftalar

Gogsunde mi gogus altinda mi? Benim midem kaynardi mesela ama tam 2 gogsumun ortasinda biraz altta. Sanki goguslerim yanardi dedigin gibi. Normal bence.
Ortası değil canım sağ göğsümün hemen altı birazda şiş gibi geliyor bana sanki

slm kızlar, bende 32.haftamdayım.2 gündür iki göğsümde, özellikle kahverengi kısmında acayip bi sızı, ağrı oluyor. sanırım süt kanalları genişliyor yada sarı süte hazırlık var. vücut kendini doğum sonrasına hazırlamaya başladı.

Canım aynısı benim de sol göğsünü altında olurdu. Bıçak yarası gibi bir ağrı yanma hissi. Ateş gibi olurdu soğuk şeyler koyardim. Bebek büyüdükçe aşağıdan niye kaburga baskı yapıyor. yani hepsi hamilelikten. Doğum sonrası hepsi geçecek merak etme

Canım aynısı benim de sol göğsünü altında olurdu. Bıçak yarası gibi bir ağrı yanma hissi. Ateş gibi olurdu soğuk şeyler koyardim. Bebek büyüdükçe aşağıdan niye kaburga baskı yapıyor. yani hepsi hamilelikten. Doğum sonrası hepsi geçecek merak etme
Aynen canım sağolasın bugün gittim doktoruma oda senin dediğin gibi dedi hamilelikten herhangi bi problem yok dedi

Back
X