Göğsümden sıvı geliyor

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Arkadaşlar ikiz gebeyim 19 haftalık. Dün göğsümden şeffaf sıvı bugün se göğsümu hafif sıkınca süt geldi. Bana sakın göğsünü sıkıp etme yoksa süt dolmaz dediler. Bu doğru mu? Yani gerçekten sıkarsam süt dolmaz mi göğüslerim

Ilk gebeligim de çok meraklıydım sıkıp duruyordum ama dogunca cayir cayir da emzirdim.
Ikinci gebeligimi yasıyorum göğüs hassasiyetim artti hiç dokunmuyorum..
Sanmıyorum öyle bisey olduğunu olsa bana olurdu.
Ha her vücutta bir değil

Arkadaşlar ikiz gebeyim 19 haftalık. Dün göğsümden şeffaf sıvı bugün se göğsümu hafif sıkınca süt geldi. Bana sakın göğsünü sıkıp etme yoksa süt dolmaz dediler. Bu doğru mu? Yani gerçekten sıkarsam süt dolmaz mi göğüslerim
Göğüsleri sıkmak doğumu tetikleyebiliyor. İlk sütte bebekleriniz için önemli bence dokunmayın 😃 Ben karşılaşmadım ikiz gebeyim herkeste olmuyor sanırım 😃

Ilk gebeligim de çok meraklıydım sıkıp duruyordum ama dogunca cayir cayir da emzirdim.
Ikinci gebeligimi yasıyorum göğüs hassasiyetim artti hiç dokunmuyorum..
Sanmıyorum öyle bisey olduğunu olsa bana olurdu.
Ha her vücutta bir değil
Bende işte bir defa sıktım sonra bana sıkınca kesilir gelmez dediler diye sürekli skyorum kesildi mi kesilmedi mi öğreniym diye. Bide boşu boşuna stres yapıyorum öyle dediler diye.

Bende işte bir defa sıktım sonra bana sıkınca kesilir gelmez dediler diye sürekli skyorum kesildi mi kesilmedi mi öğreniym diye. Bide boşu boşuna stres yapıyorum öyle dediler diye.
Oynama sıkma sende :) hem gitmez sanmam yani ..

Kesilir mi bilmiyorum canım ama sıkmaman daha iyi . Bebiş için ilk süt önemliymiş . Ben ellemiyorum hiç

Korkma kesilseydi ilk oğlumda kesilirdi ama oynama da :)
Tamam hiç dokunmam artık. Benimkiler de erkekmis geçen hafta öğrendim 😍 birisi kız olsun çok istiyordum ama kurban olduğum hayırlısını versin.

Tamam hiç dokunmam artık. Benimkiler de erkekmis geçen hafta öğrendim 😍 birisi kız olsun çok istiyordum ama kurban olduğum hayırlısını versin.
Aynen hayırlısı olsun saglikli olsun da kiz da guzel erkekte guzel ❤ bende ikinci kız olur diyordum erkek oldu bende evin tek kadınıyım değerimi bilin diye takiliyorum eşime oğluma 😁
Hakkinizda hayırlısı olsun sagliklica alın kucağınıza

Aynen hayırlısı olsun saglikli olsun da kiz da guzel erkekte guzel ❤ bende ikinci kız olur diyordum erkek oldu bende evin tek kadınıyım değerimi bilin diye takiliyorum eşime oğluma 😁
Hakkinizda hayırlısı olsun sagliklica alın kucağınıza
😂 Çok mantıklı benim eşimde benim sana gücüm yetmiyordu şimdi üç kişi olcaz sen kendi derdine yan diyor 😂 inşallah hayırlısıyla kucağına alrsn😍💕

Back
X