göğsümle kitle çıktı, korkuyorum...

servem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
74
1
86
İstanbul
arkadaşlar ben de sizle gibi tüp bebek tedavisi gördüm 1 bucuk ay evvel sonuc negatif.. su an dhea, natural bi hap ve adet düzenleyici kullanıyorum ve su anda da malesef ki adetim ama sorunum bunlar değil... dün sabah uyandığımda sol göğümde ağrı hissetim ama ellemek aklıma gelmedi hiç neyse öğle temzilik yaparken anneme dedim ağrım var diye ve ondan sonra göğsümü bi elledim elime bişi geliyo böle yuvarlak bi kitle ve elleyince acıyo.. bi kaç kişiye srdum süt bezesi olabiilir dediler dr umu aradım anlattım ilaçların da etkisi olabilir dedi pzt e geçmesse genel cerrahiye git dedi yarın gitcem ama çok korkuyorum kötü bişi derler diye.. benle aynı durumu yaşayan oldu mu tedaviden sonra nolur yardım edin içim sıkılıyor

arkadaşlar ben de sizle gibi tüp bebek tedavisi gördüm 1 bucuk ay evvel sonuc negatif.. su an dhea, natural bi hap ve adet düzenleyici kullanıyorum ve su anda da malesef ki adetim ama sorunum bunlar değil... dün sabah uyandığımda sol göğümde ağrı hissetim ama ellemek aklıma gelmedi hiç neyse öğle temzilik yaparken anneme dedim ağrım var diye ve ondan sonra göğsümü bi elledim elime bişi geliyo böle yuvarlak bi kitle ve elleyince acıyo.. bi kaç kişiye srdum süt bezesi olabiilir dediler dr umu aradım anlattım ilaçların da etkisi olabilir dedi pzt e geçmesse genel cerrahiye git dedi yarın gitcem ama çok korkuyorum kötü bişi derler diye.. benle aynı durumu yaşayan oldu mu tedaviden sonra nolur yardım edin içim sıkılıyor

geçmiş olsun canım .. hiç korkma , ellediğinde , sıktığında acı-ağrı hisediorsan korkma , hissetmezsen kork diyordu dr.lar . çünkü benzer sıkıntıyı ben de yaşadım , evlenmeden önce .
sağ mememde oluşmuştu ve gitgide büyüyordu , belki de biz farkettikten sonra psikolojim bozulunca iyice büyüdü . sonuç fibradenom çıktı . yani iyi huylu kitle ..sonra yine ayı yerde yada farklı yerde yada diğer memede de çıkabilir dedi dr.um .. nitekim ben iyileşme evresinde bile kontrol ederken yara yerinde bir şey daha oluştu , takibe alındı ve ne görelim !!! meme kendi dokusundan içeride minik bir memecik oluşturmuş :))))
yani herşey psikolojik , kafayı rahat tutarsan hiç birşey yaşamıyorsun .. şimdi o kesi yerimee bastırınca-yoklayıca hafiften acıyor , ama o günden beri yani neredeyse 6 yıldan fazladır bir daha yaşamadım aynı sıkıntıyı .. umarım sen de başarılı bir operasyonla kurrtulursun bu sıkıntıdan .
bir de bazı dr.lar gerek yok diyebilir , ne de olsa zararsız diye ,ama ilerleyen zamanlarda hormonların değşimiyle türünü değiştirme olasılığı da varmış , unutma bunu . bazı dr.lar da vücudun normal hücreleriden değil , yabancı br şeyin bulunmasının ne gereği var diyebiliyor . bana sorarsan ben iyiki aldırmışım diyorum .. izmir 9 eylülde oldum ameliyatımı , dr.um tarkan ünek'ti , inannılmaz iyi ve kaliteli bir dr. , imkanın olursa ona görün yada ist.cerrahi hastanesinde ( fulya ) prof. mehmet ali yerdel var , ona görün .. ist.dayken ona gidiyodum kontrole , tavsiye ederim ikisini de :)

geçmiş olsun , inşallah sağlıklı haberlerini duyarız ...

cnm çok teşekkürler ilgin içn.. dün gittim dr a 7 tane kist gördü benm elime 1 tane geliyodu kist sayın fazla biyopsi yaptır dedi moralim çok bozuldu akşama kadar ağladım durdum başka dr a da gitcem bakalım o ne dicekk

Maalesefki tüp bebek tedavisinde karşılaşılabilen bir sorun bu. Lütfen ihmal etmeyin. Yaptırın biyopsinizi, lütfen. İnşallah hayırlı haberler verirsiniz.:teselli:
Biyopsi sonucu beklemek zordur, bilirim. Ama sonuç ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun.

Geçmiş olsun işallah kötü çıkmaz biopsi sonucu iyi düşün iyi olsun sakın ihmal etme olurmu

Geçmiş olsun sersevcim işallah hayırlısıyla kurtulursun arkadaşım

canım önemli birşey değildir inşşş benimde olmuştu adet olucağım zamanlarda şiştiğini hissediyorum ama geçiyor dr a gitmedim inşş seninkide geçici bişeydir..geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun canım inş kötü bişr şey çıkmaz benimde 7 ay öncesi sol mememden kan geliyordu kitle yoktu dr gittim 7mm küçük bir kitle vardı elle hissedilmiyordu fibradenom dendi ve biopsi yaptırdım bir şey çıkmadı şükür en son 4 mm düşmüş çok şükür kaybolmak üzere inş seninde kötü sonuç çıkmaz arkadaşım

Back
X